Hvordan at vælge Knock Out roser

August 2

Knock Out roses blev opdrættet af Bill Radler og introduceret til verden i 2000. De er hårdføre i de amerikanske afdeling af landbrugsprodukter plante hårdførhed zoner 5 til 11, som angiver de står til kolde og intense sommervarmen. Knock Out roser blomstrer gentagne gange over sæsonen og har brug for lidt pleje. Da farver og bloom typer af Knock Out roser er begrænset, at vælge et anlæg til din værftet er enkel.

Instruktioner

•Vælg som farve du ønsker din Knock Out roser at være. De kommer i flere nuancer herunder reds Knock Out rose og den dobbelt Knock Out rose, den lyserøde Knock Out rose og den Pink Double Knock Out rose; den lyserøde og gule Rainbow Knock Out steg, de blege pink rødmende Knock Out steg og den gule solrige Knock Out steg.

•Decide hvis du ønsker enkelt eller dobbelt blomstrer for din Knock Out roser. Den enkelte blomstrer ligner vilde roser, mens den dobbelte blomstrer har flere kronblade, ligner en hybrid tea rose. Regnbue, Blushing og solrige Knock Out roser fås kun som enkelt blomstrer.

•Vælge et sted i din værftet til Knock Out roser. De har brug for fuld sol og veldrænet jord at vokse godt. Grave et hul så dybt som en rose rodklump og 2 gange så bred. Placer Knock Out steg ind i hullet og fylde hullet med jord. Vand i hullet godt i 10 minutter, og dække bunden af rosen med en 2-tommer lag af muld.

Tips & advarsler

  • Solrige Knock Out er den eneste Knock Out steg der er duftende.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com