Almindelige planter i Californien

August 2

Almindelige planter i Californien

Staten Californien kaldes ofte delstaten blomster. Det varme vejr understøtter den optimale vækst af en bred vifte af planter, herunder buske, træer, pærer, stauder, græsser, evergreens og vinstokke. Native planter af staten udlåne landskabet en særlig charme. Californien har 5,027 arter af indfødte planter og omkring 2.000 findes i særlige lokaliteter og levesteder. Listen over fælles anlæg i Californien omfatter abe blomster, manzanitas og bænkevarmere.

Abe blomster

Abe blomster er en indfødt i Californien og vokse i en bred vifte af levesteder. De rørformede blomster varierer i størrelse og de mærker, som giver dem et udseende som en abe ansigt. Planten har en busk-lignende vækst og er en god potteplante. Det er let dyrket fra frø eller stiklinger. Blomsterne vokser bedst i en rigeligt fugtig jord og endda nær stream grænser og mudret haven områder. Plant i en delvist overdækket websted og anvende barkflis. Beskæring regelmæssigt for at fremme nye blomstrer og vækst.

Manzanitas

Manzanitas eller Arctostaphylos er stedsegrønne Californien indfødte planter, der findes for det meste i busk form. Planterne er fordelt i hele landet og mange arter findes på tørre steder. Nogle manzanitas er lav, Krybende planter, mens andre vokse stort nok til at ligne små træer. Planterne er ry for deres krogede grene. Blomster vises i foråret i klynger af lys pink, og de er en tåre-slip figuren. Planterne nå en moden højde 1 til 15 fod. Plant i en veldrænet, solrige site. Anvendelsesmuligheder for manzanitas er som et fyldstof mellem større, blomstrende buske og dækning af skråninger.

Bænkevarmere

Bænkevarmere eller Erysimum er en oprejst, gratis blomstrende oprindelige plante i Californien. Planten har lange, slanke blade. Blomster vises mellem marts og juli i nuancer af orange, gule, røde eller lilla rødbrune. Bænkevarmere findes ofte vokser på stenede, tørre bakker og lave bjergområder. Planterne kan nemt blive dyrket fra frø og anbefalede plantning tiden er sensommeren. Plant i delvis skygge og fugtig jord med gennemsnitlig til høj fertilitet. Planterne nå en moden højde på 2 til 3 fødder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com