Hvordan man kan finde et hul i en over jorden Pool Liner

August 2

Hvordan man kan finde et hul i en over jorden Pool Liner

At have en over jorden pool betyder regelmæssig vedligeholdelse og, undertiden, reparationer. En overjordiske pool har almindeligvis en vinyl liner. Skarpe genstande såsom pinde kan nemt punktere den. Konstant bevægelse af vandet kan svække sømme og få dem til at lække. Og vinyl liner kan tørre ud fra solens stærke stråler. Når du har mistanke om din pool har et hul i foringen, er den første fremgangsmåde at finde den. Lokalisere hul kan sammenlignes med at finde en nål i en høstak, men her er nogle måder at kontrollere de liner, der vil gøre det lettere.

Instruktioner

•Undersøg græsset (eller anden overflade) omkring ydersiden hele omkredsen af poolen. Hvis du finder en våd plet, (der ikke er forårsaget af plaske i poolen) kunne dette sted sandsynligvis være en utæthed. Har en hjælper, der står på stedet til at markere den.

•Tag på et par briller og din svømme påklædning. Holde hovedet under vandet og omhyggeligt inspicere pool liner under vandet. Hvis du har fundet en mistænkelig plet i trin 1, kontrollere denne placering først. Særlig opmærksomhed til del af liner hvor siden møder bunden. Start på ét sted og gøre din vej rundt hele omkredsen.

•Crawl omhyggeligt ind over jorden pool så du forstyrres mindst muligt vand. Look for indlysende huller. Også kigge efter mørke pletter på liner. Hvis du ser en, tørre på tværs af det med fingrene. Hvis det er simpelthen snavs, vil det flyde væk. Hvis stedet ikke flytter sig, er det sandsynligvis et hul. Markere hullet med en markør, Kina, så du kan finde det senere at reparere den.

•Udtøm over jorden pool med en pumpe så vandet foranstaltninger kun omkring 6 inches dyb. Ifølge blå verden Pools vil dette hjælpe dig med at finde svært at finde utætheder. Inspicere lineren igen.

•Udtøm pool helt som en sidste udvej for at finde et hul i foringen. Når vandet er blevet tømt ud, forsigtigt trække ud et par af skinnerne, der holde lineren på plads. Kravle nedenunder lineren og hæve den op med armene. Du vil kunne se sollys gennem eventuelle huller, der er til stede.

Tips & advarsler

  • Det bedste tidspunkt finde et hul i foringen af en over jorden pool når vandet er klart og roligt. Tillade vand at slå sig ned, hvis folk har for nylig været i poolen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com