Min Amaryllis blomstrer ikke

September 7

Min Amaryllis blomstrer ikke

Amaryllis er blandt de nemmeste at udbrede blomstrende planter på markedet. Dyrkes indendørs eller ud amaryllis gør godt i en række betingelser og jordtyper. Denne plante er en indfødt i Sydamerika og foretrækker varme, tropiske betingelser. Selv uerfarne avlere er som regel i stand til at producere blomstrer, som kommer i nuancer af rød, pink og hvid, og er fast eller flerfarvede. Selvom generelt hårdføre, forhindre et par betingelser Amaryllis fra blomstrende.

Sommer pleje

At holde amaryllis blomstrende, post blomstrer sommeren pleje er nødvendigt. Når anlægget er færdig blomstring for sæsonen, fjerne de Falmende blomster og stilke, men blade bør overlades alene. Placer den grønne pot i en solrig plet og vand nok til at holde jorden fugtig. I de varme sommermåneder, feed anlægget en gang hver anden uge. Hvis forberedelsestrin er sprunget, blomsterne kan ikke blomstre, eller kan miste mængden af blomstrer, det følgende år.

Sollys

For meget skygge begrænser fødevareproduktionen, fører til en mangel på hårdførhed, og ofte forhindrer blomstrer. Som blomster bud, give dem plads med fuld soleksponering. Begrænser soleksponering tidligt begrænser blomstrende evne. Ligesom andre tropiske planter er denne passende solen tidligt i udviklingen afgørende for amaryllis. Anlægget går godt med begrænset sollys, når blomsterne åbne; fjerne planten fra direkte lys til at udvide blomst liv. Hver blomst varer ca. to uger. Når blomsterne fade, skære dem ned for at fremme ny vækst.

Plantning for tidligt

Ideelt, plante amaryllis mellem oktober og i slutningen af April. Hvis plantet for tidligt, er planten usandsynligt at producere blomster. Det er vigtigt, at plantning forberedelse sker før placere løg i gryden. Dykke base og rødder i stuetemperatur vand i en time eller to, og plante i en næringsrig jord op til halsen. Undgå at beskadige rødderne. Hvis at plante straks, holde pærer i et køligt sted, der ikke overstiger 50 grader F.

Forkert jord

Amaryllis vokser bedst i udendørs forhold, men hvis forsynet med korrekte jord og vand betingelser, den trives lige godt indendørs. Plant blomsterløg i en næringsrig jord, der har en lerede konsistens og god dræning. Anlægget foretrækker en let sur jord med en pH-værdi på 6,0 til 6.5, og én der er rig på organisk materiale. Hvis disse betingelser ikke leveres, kan planten ikke producere blomster. Blomster kan være vanskelige at dyrke i jorder med for meget kvælstof eller for meget vand. Disse betingelser øge blad udvikling, men stunts pære og blomst vækst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com