Hvad er delene af en bønne frø?

August 3

Hvad er delene af en bønne frø?

Mange skoler bruger bønne frø til lektioner på planter fordi afkommet er så stor, især de lima bønne frø. Bønne har to forskellige embryonale blade. Da det er så stort, kan du se alle dele med lidt forstørrelse. Dette gør delene særligt nemt at studere. Der er 19 slægter af bønner, med lima bønner af Phaseolus slægten.

Typer

Vælg en bønne. Uanset om du bruger en fava bønner, lima bønner eller en nyre bønne som frø du studere, vil du finde, at de alle har de samme to sider, hvilket gør dem en tokimbladede. Sigt Kimblad betyder "frø blad" på græsk. Disse er de to sider, der stikker op først og derefter åbner for at afsløre de første rigtige blade. Kimblad feeds anlægget, indtil det gør sin egen mad. De fleste af interiør af bean er Kimblad.

Identifikation

Forstå, at i bønne faktisk frø af anlægget. Det er i frø fald pod. Du spiser bønne og pod, når du spiser en grøn bønne, men kun spiser frø, når du spiser kidneybønner. Inde i de grønne bønner, du spiser er små frø. Hvis du lader en grøn bønne vokse længe, thins pod som det feeds frøene og de vokser i frø gartnere og landmænd plante for det næste år. Uanset hvilken type af bønne er dele af bønne frø de samme.

Funktioner

Check på ydersiden af bønne. Ydersiden af bønne frø er frø frakke. Dette holder de to sider sammen og beskytter kimbladene. Bønne kaster sine frø frakke når det spirer, eller begynder at spire. Den del, der kurver i og er ru på bønne er hilum. Det er arret hvor bønne knyttet til pod.

Størrelse

Kigge efter små dele på indersiden af frø. Den første del er gitteseverinsen. Dette ligner en lille stilk og blade, som det faktisk er. Denne lille stængel og blad blive stem for bønne plante og den første sande blad. Kimbladene ligne blade, når de kommer op af jorden, men du kan se forskel. Kimblad har afrundede kanter.

Overvejelser

Find hvad der ligner en rund orm under hilum. Dette er radicle. Radicle med tiden bliver roden. Når planten vokser, radicle vokser nedad og derefter er den vigtigste roden af planten. Det udvikler sekundære rødder fra at forankre og bringe i vand og fødevarer fra jord til anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com