Hvordan at slippe af med isen på Metal tagdækning

August 3

Hvordan at slippe af med isen på Metal tagdækning

En overflod af is på et metal tag, som efter en kraftig isslag, kan forårsage betydelige strukturelle skader på bygningen og fysisk fare for dem, der lever under og flytter rundt Tag-området. Hvis du mener at dit tag kan ikke modstå vægten af isen, så skal du bruge passende metoder til at fjerne nogle af isen ved at oprette dræning stier for isen. Det er ikke nødvendigt at fjerne alle af isen, som kan faktisk forårsage mere skade på taget end isen sig selv.

Instruktioner

•Evaluate om du bør fjerne isen på alle. Bare fordi du har is betyder din metal tag ikke at du skal fjerne den. Hvis du mener, at isen er forårsager strukturelle skader, eller hvis du har en vandlækage under tag på grund af revner på grund af isen, derefter fjerne områderne hvor der er en kraftig oprustning kan være nødvendigt.

•Spørg nogen til at hjælpe dig med proceduren. Arbejd aldrig alene, da du ikke muligvis se hvor isen er faldende.

•Indstil op en stige ved siden af dit tag, men sørg for at du ikke konfigurerer stigen direkte under dit tag eller store stykker af is.

•Klippe væk en 1-foot skive af is med en lille skovl fra rendestenen op taget så langt som du kan nå. Sørg for du ikke skære direkte over dig, men ud til siden, således at isen der glider ned taget ikke ramt du eller din assistent.

•Sæt en haven slange til en kilde til varmt vand.

•Spray varmt vand op på taget i nærheden af skive af is, du fjernede. Dette vil forårsage isen omkring det at smelte og derefter løbe ned den vej du klippe. Hvis du har et vindue på en høj etage, med udsigt over tag, spray eller dumpe vand ud af vinduet. Hvis du ikke har en høj etage vindue, der udsigt over taget, spray fra stigen. Under alle omstændigheder ikke klatre på dit tag at fjerne isen.

•Afbryd sprøjtning med varmt vand, når du har fjernet de tungeste dele af is oprustning. Forsøg ikke at fjerne alle af isen på dit tag. Resten skal smelte og afløb naturligt.

Tips & advarsler

  • Brug ikke værktøjer som hammere eller kædesave til at fjerne isen. Disse kan forårsage mere skade på taget end isen. Også, kan mange kemiske forrudevaskere ødelægge helvedesild og endda korroderer afløb, ud over at skade jorden planter.
  • Hvis du ikke tror, at du har den evne eller agility fjerne isen, eller hvis isen oprustning er så betydelige, at det forårsager overhængende fare for indbyggerne i huset, kalde professionel is remover straks i stedet for at sætte dig selv eller andre i fare.
  • Hvis du arbejder i en overfyldt området, reb off din værftet og sætte op advarsel tape til at advare andre om faren ved faldende is.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com