Hvordan man dyrker Kalanchoe Orgyalis

August 4

Kalanchoe orgyalis er en opretstående plante med fuzzy, tyk, sølvskinnende grå blade, der tager på en gylden bronze nuance i sollys. Blomstrer er gul. Native til Etiopien, Sydafrika og Madagaskar, Kalanchoe orgyalis er en robust saftige plante, der vil trives med kun minimal pleje. Når betingelser er lige rigtige, vil Kalanchoe orgyalis overraske dig med lyse gule blomster. Ved modenhed, kan planterne nå højder på op til 2 fødder.

Instruktioner

•Plant din Kalanchoe orgyalis i en container fyldt med en god kvalitet all-purpose kommercielle potning blanding. Bland en håndfuld af rent sand at forbedre dræning.

•Sæt dine potteplanter Kalanchoe orgyalis i skarpt lys. Anlægget vil gøre bedst i fuld sollys i nærheden af et vindue med en sydlige, østlige eller vestlige eksponering.

•Mærk jord til at afgøre, om din Kalanchoe orgyalis er klar til at vandes; vand dybt hvis det føles lidt tør og så vandet kan løbe gennem drænhul. Erstatte planten på sin dræning underkop, når jorden er færdig, dræne. Vand jorden ved hjælp af lunkent vand, men ikke vådt løv. Et tyndt lag grus på toppen af jorden vil fremme dræning og bidrage til at holde tørt, løv.

•Hold dine Kalanchoe orgyalis i en moderat varme stue. Dagtimerne temperaturer bør være mellem 60 og 75 grader F. med natten temperaturer omkring 10 grader køligere.

•Når din Kalanchoe orgyalis i April, ved hjælp af en vandopløselig gødning til stueplanter. Anvende gødning i specifikationerne på beholderen. Befrugte anlægget igen i juli.

Tips & advarsler

  • Hold øje med mealybugs, som ligner små, fuzzy pletter på blade og stængler. Fjerne skadedyr omhyggeligt med en PIN-kode. Alternativt, placere en lille mængde af sprit på en vatpind og brug bomuldsklud til at fjerne mealybugs. Prøv at undgå at få sprit på bladene.
  • Vand din Kalanchoe orgyalis sparsomt i vintermånederne, da planten er modtagelige for rådne i køligere vejr. Ikke gennemvæde jorden, men hellere holde jorden lidt tør på alle tidspunkter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com