Lav vedligeholdelse forhave buske

August 4

Lav vedligeholdelse forhave buske

Når du vælger lav vedligeholdelse buske til din forhave, forskning, før du køber. Hvis du køber på impuls, eller fordi du kan lide udseendet af en busk, kan du ende med en plante, der har bør for coddling. Undersøge mulighederne for dit område vil hjælpe dig sortere ud disse buske at par hårdførhed og tiltrækningskraft fra de smukke, men vægelsindet og temperamentsfuld buske.

Overvejelser

Lav vedligeholdelse buske kræver kun minimal vedligeholdelse, så søger planter som ikke kaste grene, blade, frugter eller nødder, kræver ikke hyppig beskæring eller befrugtende, og er relativt skadedyr og sygdomsfri. Hvis du bor i et barsk miljø, kan buske, der tåler tørke eller forurening være vigtigt. Buske du behøver ikke at passe alle disse karakteristika, men bør besidde dem, der er vigtigst for dig. Spørg din lokale udvidelse eksperter for anbefalinger på lav vedligeholdelse buske.

Formål

Fastslå du vil hver busk til at tjene. Buske er mere end bare dekorative. De giver læ fra vind, sne og støj; fungere som en barriere for privatlivets fred eller mod trespassers; og tiltrække vilde dyr til din værftet. Overveje, hvordan buske arbejde med andre planter i din forhave, givet deres form, tekstur, farve, størrelse og andre egenskaber.

Størrelse

Tage hensyn til den modne størrelse, herunder både højden og spredning og buske former. Ved at vælge buske dimensioneret til at passe hver område af din værftet, vil du finde ikke dine planter skaber en sikkerhedsrisiko ved blokerende linjer af syne for drivere eller fodgængere, og du vil ikke blive tvunget til at vedtage en streng beskæring program trimning tilbage planter, der vokse hen over dit hegn, indkørsel eller gangsti.

Udvalg

Start med sunde buske, der har en god generel form. Undgå at købe buske, der er ude af balance, som dem med flere filialer på den ene side af hovedstammen. Vælge buske med krav svarende til de betingelser, der er til stede i din værftet. Disse strækker sig fra mængden af sollys til temperaturområde, jordtype, pH, fugtighed og dræning stede på webstedet plantning. Buske, der er et godt match forblive sundere og kræver mindre tweaking på din del at overleve og trives.

Typer

Løvfældende buske mister deres blade om efteråret, men de også tåle hårdere vækstbetingelser, ifølge University of Missouri forlængelse. Evergreens holde deres farve og løv, giver visuel interesse og beskyttelse fra miljøforhold året rundt. Overveje en native busk eller en tilpasset vokser i dit lokalområde, som disse planter er bedre tilpasset til lokale klima og betingelser.

Eksempler

Nogle eksempler på lav vedligeholdelse buske mentor Berberis, en hårdfør plante, der holder sine blade langt ind i vinteren; vinget Benved, der bevarer en pæn form uden beskæring og tilbyder både falde farve og vinter interesse; og spirea, en busk, der er let at dyrke, tåler mange typer af jord og nogle skygge, og er næsten skadedyr og sygdomsfri.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com