Børneorm & ensian Violet

August 4

Børneorm & ensian Violet

Børneorm, også kaldet enterobius vermicularis, er orme, der lå æg og luge i og omkring anus og rectum, forårsager moderat til svær kløe og ubehag. Ensian violet var historisk standard behandling for børneorm.

Historie

"Journal of Pediatrics" offentliggjort en skelsættende undersøgelse i 1955, der afslørede, at en rektal stikpille indeholdende 0,25 procent ensian violet var effektivt i behandling af børneorm. Kur satsen med en stikpille alene var imidlertid kun 65 procent, sammenlignet med en 97% kur sats med både oralt og rektalt administreret ensian violet.

Advarsel

"Den årlige gennemgang af medicin" offentliggjort en artikel i 1957, der nævner ensian violet som en behandling for børneorm. Artiklen hedder det også, at brugen af ensian violet var ved at blive udfaset, fordi det undertiden forårsaget alvorlige abdominale kramper og andre gastrointestinale forstyrrelser.

Overvejelser

Børneorm er nu almindeligt behandles med receptpligtig medicin såsom Vermox, Albenza eller Pin-X, samt hyppig vask og udskiftning af sengetøj og undertøj, ifølge New York University's Langone Medical Center. Ensian violet er ikke nævnt som et aktuelt anvendte behandling af børneorm.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com