Blomstrende planter for Tucson

August 4

Tucson, Arizona, er beliggende i en Sonoran ørken dal hvor den gennemsnitlige temperatur er 82 grader Fahrenheit. Blomstrende planter vil overleve i Tucson, hvis de tilpasse sig godt til et varmt og tørt klima.

Vilde blomster

Fendler's horsenettle blomstrer i sommeren og tidligt falde. Det vokser op til 20 inches høj og er en lilla og blå farve med en gule støvdrager. Scarlet Abeblomst blomstrer i foråret og sommeren, er lyse orange eller rød og vokser til 2 1/2 fod høje. Den gule åkande vokser op til 1 fod over vandet. Det er en gul blomst, der blomstrer i foråret og sommeren.

Vinstokke

Tombstone steg plante blomstrer i klynger af hvid og gul i det tidlige forår og sommer. Bougainvillea er et overlappende, blomstrende busk med meget små blomster, der blomstrer overvejende i foråret. Crossvine har klynger af blomster i gul, orange eller rød og blomstrer i foråret.

Buske

Hopseed bush vokser 12 til 15 fod bred og har klynger af grønne og hvide blomster. Gul bell buske har gule klynger af blomster og blomstrer fra tidlig forår til at falde. Cape honeysuckle buske har klynger af orange og røde blomster og vokse 3 til 5 fod høje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com