Rengøring semi-rammeløse døre til brusekabiner

August 5

Rengøring semi-rammeløse døre til brusekabiner

I begyndelsen var der badeforhæng. Mens de gjorde en acceptabel job, var de spinkelt og meldug-liggende. Derefter kom brusebad skydedøre. Med hensyn til holdbarhed var disse tingester en forbedring over gammeldags gardiner; men med hensyn til renlighed, de forlod lidt noget tilbage at ønske. Mens den hårde overflade let kunne opretholdes med en lang række rengøringsmidler, de spor, der holdt døre i sted syntes at producere en endeløs forsyning af gunky, sort sive. Du kan løse denne situation, en række ramme-fri, designedes glas døre til brusekabiner. Ligesom almindelige døre svingede de frit på hængsler, tilføjer en elegant touch til indretningen uden behov for uhygiejniske dør spor. Desværre, disse rammeløse ensembler var temmelig tung og var derfor upassende for dem med glasfiber kabinetter. Som et kompromis, blev semi-rammeløst brusedøren udviklet. Den semi-rammeløst kombinerer udseendet af en frameless med stabiliteten af en skydedør til at oprette en bruser, der er både stilfuld og lettere at rengøre.

Instruktioner

•Pour ufortyndet eddike på en ren klud, og derefter bruge det til at tørre døren og rammen. Syre i eddike vil fjerne kalk skala, mug og sæbe udskud; Skyl godt med lunkent vand og tør efter med et stykke køkkenrulle.

•Tag genstridige pletter ved at blande ¼ C. tvekulsurt natron, ½ C. hvid eddike og 1 C. klart ammoniak til 1 gal. vand. Rør, indtil ingredienserne kombineres grundigt, og derefter anvende løsning til brusebad døren med en fugtig svamp, gnide rask, skyl og lad lufttørre.

•Aftør brusedøren med stof-blødgørende tørretumbler ark til at fjerne enhver dvælende rester, og derefter dække døren med et tyndt lag af automotive voks. Samle voks på en blød klud; anvende klud til glas og polsk, indtil sammensat ikke længere er synlige. Voks reducerer tiltrækning mellem glas og vand, hvilket gør det lettere at tørre snavs og mineralforekomster væk.

Tips & advarsler

  • Placer en squeegee inde i bruseren. Kør bladet af sugefod ned overfladen af døren efter hver brug for at hindre udviklingen af grimme pletter og vand steder.
  • Gælde ikke voks til gulvet i bruseren.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com