Udendørs PVC projekter

August 5

Udendørs PVC projekter

PVC-rør er en naturlig erector sæt. Udover en række rør størrelser er der en bred vifte af beslag, der gør det muligt at mode ting ganske let. Da røret sidder i fittings, er det ikke altid nødvendigt at lime dem. Måde hvad du opbygge kan være midlertidig, og materialerne kan re agtede, når du er færdig med at bruge dem til dette formål.

Havearbejde

PVC-rør er en naturlig for vanding systemer. Du kan placere røret på toppen af jorden under nogle barkflis og derefter tilføje T fittings og gevind adaptere hvor du ønsker en sprinkler. Købe sprinklere med spray mønstre, der matcher dine behov. Du kan få en montering, som vil tillade dig at slut den ene ende af PVC-rør til en slange, der kan derefter levere vandet.

Korte stykker af ½-tommer eller 3/4-inch PVC rør gøre god plante understøtter. Drive dem ned i jorden i nærheden af bunden af anlægget og derefter binde plante dem som det vokser ved hjælp af planten bånd. Hvis du har brug for et espalier, kan du bruge rør, albuer og TS til at oprette en.

Nytte

Gøre PVC værftet salg tegn rammer ved at skabe en stor T med rør og fittings. Gøre to, vende dem på hovedet og knytte hver side af et banner tegn til en af stolper. Vægt fødder med sand poser.

Fælde irriterende hvepse med PVC-rør og en plast beholder med låg. Bore tre, ½-tommer huller i træk nær centrum af et lille stykke 1 ½-tommer rør. Sætte et hul i røret kan glide gennem på hver side af container i nærheden af sin top. Tilføj noget honning og vand til objektbeholderen. Skub stykke rør gennem hullerne forlader en tomme eller så stikker ud på hver side af beholderen. Slå røret, så hullerne vender nedad. Sætte låget på beholderen og opstillet hvor hvepse har travlt.

Bygninger

Mange mennesker gør drivhuse ud af PVC rør. Fastsætte nogle trykimprægneret landskab tømmer for hver side i strukturen. Bore 3/4-inch huller hver 2 fødder i tømmer. Fastgør længder af ½-tommer PVC rør sammen, indtil de er længe nok til at skabe den bue, du ønsker, og derefter slippe dem i de forborede huller. Tilføje PVC eller træ forstærkninger mellem bøjlerne øverst, ligesom en højderyg på et tag. Dække struktur med drivhus plast. Du kan selv bygge en døråbning ramme i den ene ende og har en let post dør.

Mennesker skaber også fjerkræ penne beklædt med hønsenet, ATV garager, der er lige stor nok til at passe den maskine, og kolde rammer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com