Hvordan man dyrker Poblano peberfrugter i Florida

August 5

Hvordan man dyrker Poblano peberfrugter i Florida

Poblano peberfrugter er mild i smagen og kan være jorden til chile pulver, tørret og spist eller anvendes i retter som stir-frys. Peber, selv er mellem 3 og 6 inches når moden, og planterne kan være så høj som 2 fødder. Floridas solrige og fugtigt klima er gunstigt for væksten af poblano peberfrugter, som har brug for fuld sollys og fugtig jord for optimal sundhed. Men du stadig skal vente til foråret eller forsommeren til at plante disse peberfrugter, fordi de er følsomme over for kulde.

Instruktioner

•Pick en del af din værftet, der får direkte sollys. Derefter grave huller ved hjælp af en skovl. De skal være 5 inches af 5 inches og 1 fod fra hinanden. Du kan bruge linealen til at måle disse afstande afstand.

•Sæt tre eller fire poblano peber frø i hvert hul. Sted vegetabilske fødevarer på toppen af hver sæt af frø. Beløbet varierer efter typen af vegetabilske fødevarer du har købt. Følg anvisningerne.

•Fyld i huller og sted en tomat bur på toppen af hver, således at nu dækket frø er i midten af midten af buret. Dette bur vil holde planten vælter som det vokser.

•Kapacitet frø dagligt at holde jorden fugtig. Røre jorden for at sikre dette. Frøene kan tage til en måned til at spire. Fortsætte med at bruge vegetabilske fødevarer som anvist på vegetabilske fødevarer emballage.

•Observe peber som de vokser. De vil være lilla grøn når unge, og når de henvender sig til næsten sort, de er modne og klar til at blive plukket.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com