Sådan Sanitize vaskeri med blegemiddel og vaskemiddel

September 11

Sådan Sanitize vaskeri med blegemiddel og vaskemiddel

Pletterne kan være væk-- men dit vasketøj kan stadig bære bakterier og bakterier--medmindre du desinficere hele belastningen. I modsætning til grundlæggende vask fjerner desinfektion bakterier og bakterier. Emner som håndklæder er især berygtet for at absorbere og holde bakterier. Sanitizing dit vasketøj med rengøringsmiddel og blegemiddel er ikke svært: gøre det når du skal tilføje nogle mere magt bag renseprocessen.

Instruktioner

•Separat din hvide fra de mørke og lyse farver. Gøre tre separate belastninger af vasketøj. Det kan virke trættende, men varmt vand er afgørende for den sanitizing proces.

•Pour din rengøringsmiddel direkte i vask vand eller tilføjes dispenseren. Tilsæt 3/4 af en kop almindelig blegemiddel for hvide-- og 3/4 af en kop med farve-safe blegemiddel til mørke farver. Hvis din maskine ikke har en blegemiddel dispenseren. Fortyndet 3/4 kop blegemiddel i en quart af vand. Tilføje det hele blandet quart til Tøjvask, fem minutter efter vask starter.

•Vælg vask temperatur for varme. Indstille maskinen til den passende cyklus, som delikat, regelmæssig eller tunge. For maksimal rengøring, bruge den hotteste vand muligt, mellem 110 og 115 grader Fahrenheit.

•Flyt vasketøjet til tørretumbleren. Vælg "permanent presse" eller "bomuld" for den højeste varme muligt. Tør dit vasketøj på høj varme i 10 minutter; derefter fjerne tøj eller reducere den tørring temperatur. Den indledende heat yderligere sanitizes varerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com