Hvordan man kan opretholde injektionsmørtel på gamle badeværelse keramisk Tile

August 5

Hvordan man kan opretholde injektionsmørtel på gamle badeværelse keramisk Tile

Fuger er et stof fremstillet af cement, sand og farve, der anvendes mellem fliser. Det tjener som et klæbemiddel og en filler. Det er oftest findes i områder af huset, der modtager fugt som køkkener, bade og vaskerum. Efterlades uden opsyn, kan injektionsmørtel blive farvede, mugne eller begynder at flage. Flere enkle trin bidrage til at bevare injektionsmørtel.

Instruktioner

•Anvend en ikke-Sure, ikke-slibende sæbe til at rense beskidte og farves fugerne. Aldrig bruge eddike eller enhver anden sæbe indeholder syre, som de vil strippe injektionsmørtel sin sealer. Vælge en neutral sæbe, der kan sprayes eller gnides på injektionsmørtel linjer og bruge en lille krat eller tandbørste til at løsne snavs. Skyl området og tør det grundigt før du går videre til et andet område af flisen. En anden mulighed er at bruge en damp-maskine til at rense fugerne. En damper er tilgængelige til leje på mange hardware og hjem forbedring butikker og fungerer ved hjælp af dampende vand til at løsne snavs.

•Attack genstridige skimmel og meldug med en standard skruetrækker. Brug den flade spidser overflade til at forsigtigt skrabe ud af inficerede injektionsmørtel. Når du er færdig, blandes nye injektionsmørtel ifølge anvisningerne og anvende det ved hjælp af en flise murske, indtil alle huller er fyldt.

•Tør flise løbende i daglig brug. Ved aftørring flisen tørre fra dag til dag du vil forhindre mug og meldug fra formning i første omgang og hjælpe løsne snavs har indsamlet i injektionsmørtel linje. Tørring flise og injektionsmørtel forhindrer også ætsning, der opstår som mineraler i dit hjem vand akkumuleres over tid.

•Applicer en god flise sealer til injektionsmørtel når den er ren og lad det tørre i 24 timer. Sealer vil beskytte injektionsmørtel linje mod vand og snavs. Genanvende sealer årligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com