Sådan bruges en hængende sko organisator for en Barbie samling

August 5

Sådan bruges en hængende sko organisator for en Barbie samling

Organisering er en god færdighed at lære på alle alderstrin. Børn, kan når de lærer at passe figurer sammen, ofte overraske dig med deres evne til at organisere objekter. Hvis du fremme denne kapacitet, dine børn er mere tilbøjelige til at vide hvordan man kan sætte legetøj væk, når de er færdig med at spille. Mange legetøj, såsom Barbiedukker, har masser af tilbehør og børn udvikle ofte samlinger. Hvis du køber en hængende sko skab arrangør når dit barn har to eller tre dukker, hun vil hurtigt lære at sortere og gemme hendes dukker du kan nemt finde hver dukke specielle tilbehør.

Instruktioner

•Installer en hængende døren organizer med plast ærmer over indvendigt dør af dit barns garderobe. Position organizer så bunden få rækker er inden for rækkevidde og de øverste rækker er mindre tilgængelige.

•Sæt dem afslappet ned med dit barn og sortere ud hendes Barbie samling. Position dyre dukker, der ikke kan åbnes eller holdes for særlige spille gange højere lommer. Involvere dit barn i at identificere og sortering i stykker.

•Tillad barnet til at udvælge placeringen af dukker i de lavere rækker. Hver lomme kan rumme to til tre dolls og deres tilbehør. Placer de små stykker i lille zip-Luk plastikposer. Tilskynde barnet til at holde alle tilbehør til hver dukke i sin egen pose og sætte disse poser med dukke inde hængende organizer.

•Sæt en skål i barnets værelse til at placere Barbie legetøj hun opdager som hun lærer at rengøre og organisere sit værelse. Hver aften, tilbringe et par minutter at se, hvis barnet kan sortere og lægge væk Hvad er i skålen. På måde lærer barnet at værdsætte den organiserende processen og for at nyde at være i stand til nemt at finde og lægge væk hendes legetøj.

Tips & advarsler

  • Når samlingen Barbie nærmer sig kapacitet af hængende organizer, placere en donation boks i barnets værelse, og når en måned tage donationer til en donation drop boks med dit barn, så hun kan lære til moderat størrelse af sine samlinger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com