Sådan Fortæl Hvis din lavendel anlægget er ved at dø

August 5

Lavendel er en urt, som regel forsynet med lilla blomster, der kan vokse i USDA plante hårdførhed zoner 4 til 10. Der er over 20 forskellige sorter af lavendel, herunder spanske, franske, uldne og gul. En hårdfør plante, lavendel kan vokse i de fleste forhold, selv om den foretrækker fuld sol og lidt fugtig jord. Lavendel anlæg, der er over vandes vil dø. Det er også modtagelige for flere sygdomme og skadedyr.

Instruktioner

•Undersøg stilken af lavendel anlægget hvor det vokser i snavs. Hvis bark hamskifte, planten har fået for meget vand og dens rødder er begyndt at rådne. Selvom resten af planten kan ser sund, det vil ikke leve og skal fjernes. Grave omkring bunden af planten ned til bunden af rødder, ved hjælp af en murske til at trække det op af jorden. Udsmid i en gård affald taske eller kompost resterne af lavendel anlægget.

•Kontrollér blomster for tegn på visnen. Visne blomster: planten ikke har nok vand eller at anlægget har lavendel shab sygdom. Undersøge stængler og bark af plante tæt, på udkig efter små sorte prikker. Hvis anlægget ikke har nogen, brug det simpelthen for vand. Sorte prikker er skimmel, der angiver shab sygdom. Sætte på din havearbejde handsker og fjerne den skabagtig anlæg af rødder, ved hjælp af en murske. Råde over værket ved at brænde det eller placerer det i en gård affald taske.

•Kontrollér bladene af din lavendel plante for tegn på gulfarvning og curling. Disse er begge tegn på en sygdom kaldet alfa mosaik virus, der nemt spredes fra en plante til den anden. Hvis blade på din lavendel anlægget viser tegn på denne virus, sætte på din havearbejde handsker og grave omkring bunden af planten ned til rødderne. Trække lavendel anlægget op af jorden og straks bortskaffe det på en yard affald taske.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com