Hvordan til at fjerne urinen lugt fra træ

August 5

At fjerne urinen lugt fra træ kræver tid, tålmodighed og undertiden opfindsomhed. Især når det er ledsaget af mørke pletter, synes fjernelse endeløse og frustrerende. I ekstreme tilfælde, kan lakering gulve være det eneste middel. Før står over det, men tage et par skridt til at forstå, hvad du forsøger at opnå og forbedre dine resultater.

Instruktioner

•Lære kemien i dit problem. Om kilden er dyrs eller menneskers, urin er relativt pH-eutral, lige fra 4,5 til 8, med 7 er neutral. Lugt bestemmes af koncentration (masser af vand-drikke udvander urin) og af de biprodukter, som følge af forringelse (urinsyre krystaller, flydende urinstof, bakterier og andre kemikalier, såsom næringselementer udskilles). Forringelse resulterer i dannelse af ammoniak, der udgør størstedelen af lugt.

•Locate en enzym-baseret produkt designet til urin. Dette fjerner de fleste enzym-baserede generel rengøring produkter fra din liste; presoaks angribe proteiner, som blodpletter eller andre problemer, som græs pletten, men ikke urin. Konsultere din dyrlæge eller din børnelæge for produkter, der fokuserer på urin; Hun er blevet anmodet om før.

•Plan tid til fjernelse. Træ er solid, og fanget urinsyre krystaller og andre kemikalier kan ikke blot tørres af. Anvende renere og forbedre sin iblødsætning ved at dække det med plastfolie natten over. Vaskes med vand, Lad tørre, check for lugt og være parat til at anvende mere end én gang. I almindelighed, ældre eller større pletter, de flere programmer er nødvendig for at fjerne lugt.

•Consider hjem retsmidler hvis du kan komme til pletter forholdsvis hurtigt. Eksperter - og dem, der fremstiller kommercielle produkter for urin fjernelse--skændes om deres effektivitet, men de er nemme at prøve. Nogle pet ejere bruge blegemiddel, fortyndet med fem dele vand. Nogle hævder gode resultater fra eddike eller citron juice fortyndet med lige dele vand. Igen, forbedre resultaterne af dækker natten med plastfolie, til at øge tid for dem at blive absorberet. Andre omfatter lugt spot med bagepulver, hvorefter der tilsættes eddike eller citron saft indtil blandingen bobler. Kun eksperimenter vil fortælle dig, hvis disse arbejde.

Tips & advarsler

  • Hvis dit problem er pet baseret, være omhyggelig, om giver masser af drikkevand på alle tidspunkter; i tilfælde af en pet ulykke, urinen bliver mindre koncentreret og derfor mindre lugt producerer.
  • Aldrig bruge ammoniak til at rengøre en urin stedet. Specielt for katte, ammoniak signaler at stedet kan - og bør - tages op igen. Som med alle husstandens kemiske projekter, altid bære en beskyttende ansigt maske og gummi handsker. Ligegyldigt hvor frustrerende tid, lade altid træet tørre grundigt før gentagne applikationer af en renere. Lad flere dage pass hvis du anvender en ny behandling til tidligere behandlet træ til at undgå potentielt giftige kemiske kombinationer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com