Hvordan at rengøre sandsten naturlige gulvfliser

August 5

Det naturlige look af sandsten naturlige gulvfliser er smukke og låner en luft af balance og ro til ethvert hjem. Rengøring naturlige sandsten naturlige gulvfliser kan udgøre en udfordring, da den forkerte slags renere kan permanent beskadige dine gulve.

Instruktioner

•Støvposens mop din sandsten naturlige gulv fliser. Sandsten naturlige gulvfliser er modtagelige for ridser så de bør altid holdes fri for støv og sandkorn. Støv mop dit sandsten naturlige gulv fliser ofte, men brug ikke nogen form for spray behandling eller renere på støv moppe. Bruge støv mop let og ikke slibe snavs hen over gulvet.

•MOP du naturlige sandsten gulve med almindeligt vand til regelmæssig rengøring. Naturlige sandsten gulvfliser er porøse og du vil ikke bruge nogen form for rengøring produkt på det på en regelmæssig basis. Rengøringsmidler kan etch og plette naturlige sandsten gulvfliser.

•Rengør din naturlige sandsten gulve en gang hver par måneder med en speciel neutral renere, der er lavet specielt til naturlige sandsten. Du kan købe særlige rengøringsmidler på din lokale gulv butik eller hjem center og de kan anvendes af moppen. Kontroller, at du følger instruktionerne emballage udtrykkeligt.

•Tag dine sko off på døren. Sko bringe i de fleste af snavs og grus, der vil gøre den mest permanent skade på din naturlige sandsten fliser. At tage sko af vil bidrage til at gøre dine gulve vare længere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com