Sådan bruges en kloak linje absorptionskolbe knyttet til haven slange

August 6

Et andet fælles navn for en kloak linje absorptionskolbe er en tilstoppe Buster. Dette værktøj er en udvidbar gummirør, der kan tilsluttes en haveslange, indsat i husstand VVS afløbsrør og bruges til at rense ud kloak blokeringer. Disse gummi rør kommer i mange forskellige størrelser til at passe forskellige størrelser af husholdningernes drænrør.

Instruktioner

•Åbn kloak rydde-out cap ved at skrue hætten med en rørtang. Hvis VVS er bakket op i dit system, være forberedt på spildevand under pres til at flyde kraftigt ud af fælles landbrugspolitik, når forseglingen er brudt. Frigive seglet, langsomt og omhyggeligt og har store spande klar til at fange vandet som det løber ud. Dette vand skal dræn inden du kan indsætte haveslange.

•Skru kloak linje Bobleflasken til haven slange sikkert. Denne forbindelse er en typisk mandlige og kvindelige gevind forbindelse. Sørg for, at en gummipakning (sæl) er til stede inde i gevind tilslutning af kloak linje Bobleflasken. Stram forbindelse med en rørtang til at sikre, at det er meget stram.

•Sæt kloak linje Bobleflasken i kloakrøret. Sørg for, at kloak linje Bobleflasken er købedygtig indsættes forbi alle vejkryds i din kloak rør hvor kloak vand kan være i stand til at flyde tilbage og ind i et andet sted i dit hjem (køkken, badeværelse).

•Spørg din assistent til at begynde at vende haveslange gradvist til det punkt, at det er helt på. Mens din assistent vender slangen, holde de haveslange i kloakrøret sikkert. Du skal gøre visse at haveslangen ikke bevæger sig når slangen er tændt og at kloakken linje Bobleflasken bevæger sig ikke ud af position med den oprindelige Tryk på vandet.

•Wait for 10 til 20 sekunder for at være sikker på at kloakken linje Bobleflasken har udvidet og afspærret kloakrøret. Nogle tilbagestrømning af vand kan forekomme i starten før seal former, men efter sæl er dannet af kloak linje Bobleflasken, vil der være meget lidt vand der kommer ud af kloakrøret (selvom haveslangen er på fuld udblæsning).

•Wait for pres for at bygge på træsko i kloakrøret. Adskillige faktorer påvirker, hvor lang tid det tager. Hvor omfattende træsko er, hvor dybt træsko er i kloakrøret og hvor stærk din vandtryk er alle indflydelse på hvor lang tid det tager for kloak linje Bobleflasken arbejde på unclogging en kloakrøret. Processen kan tage mellem fem og 45 minutter at fuldføre. Hvis du lytter omhyggeligt, kan du høre en susen lyd, da vand pludselig bevæger sig forbi tilstoppe til at angive, at den har ryddet.

•Drej vand ud efter ca. 45 minutter (selvom du ikke høre nogen lyde, der angiver, at tilstoppe ryddet) og vent ca. 30 sekunder for kloakken linje Bobleflasken at punktere. Træk de tilstoppe Buster ud af kloakrøret.

•Spørg din assistent at slå på flere husstand vandhaner og flush toilet. Som den husholdningernes vand bruges, stå på åben kloak rør og observere om spildevand flyder frit eller begynder at sikkerhedskopiere. Hvis det flyder frit, erstatte kloak udrensning cap og spænd det sikkert med en rørtang. Skyl kloak linje Bobleflasken godt at rense ud kloak snavs.Hvis vandet begynder at sikkerhedskopiere igen, skal du gentage processen. Overveje at kalde en professionel blikkenslager eller rør reparation tjeneste på dette punkt.

Tips & advarsler

  • Bære støvler og beskyttende arbejdstoej mens du arbejder på linjen med åben kloak. Dette kan være meget rodet arbejde.
  • Det pres, der er resultatet af en kloak linje absorptionskolbe er ekstrem. Det kan ikke være klogt at bruge en kloak linje absorptionskolbe i en skrøbelig pipe (ler). Sørg for at din pibe er stand til at modstå presset fra kloak linje Bobleflasken (støbejern, stål og PVC rør).

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com