Buske ikke usundt for hunde

August 6

Buske ikke usundt for hunde

Din hund er en del af din familie, så du vil din værftet at tilbyde en sikker plads for ham til at løbe og lege. Samt at undgå tornede planter, der kan skade dem møre poter og holde alle planter i natskyggefamilien, Ridderspore, fingerbøl og tomater, fra jeres pup, skal du plante buske, der er toksin-fri og hund-venligt. Vælg sikker buske, der trives i din region US Department of Agriculture plante hårdførhed zone.

Hardy i USDA Zone 4

ASPCA omfatter nannyberry Kvalkved (Viburnum lentago) på sin liste over planter, der ikke er giftige for hunde. Denne løvfældende busk når højder af 18 fod med en 10-fods spredning. Det er hårdfør i USDA zoner 3 til 7 og producerer blå-sorte frugter, der tiltrækker dyreliv i efteråret. Russisk oliven (Sølvblad angustifolia) vokser op til 15 fod høj med en lignende spredning. Denne hårde busk tolererer svær beskæring, salt spray og tørke, gør det et godt valg for fattige steder. Det er hårdfør i zonerne 2 til 7 og har løvfældende, sølvskinnende grå løv.

Hardy i USDA Zone 7

Medlemmer af Potentilla slægten er ikke giftig hen til hunde, siger ASPCA. Den shrubby potentilla (Potentilla fruticosa) er en tørke-tolerante, løvfældende busk, der vokser langsomt til 3 fod høj med en bredere spredning. Hardy i USDA zone 2 til 7, denne lavtvoksende busk blomstrer med lyse gule blomster fra sommeren igennem sent falder. En anden blomstrende busk, camellia (Camellia japonica) lyser vinter og forår haven med prangende pink, hvid og rød blomstrer. En evergreen, camellia's hårde endnu skinnende løv giver året rundt screening. Kameliaer er hårdfør i zonerne 7 til 9 og vokser bedst i delvist skyggefulde steder. De nå højder til 15 fod.

Hardy i USDA Zone 8

Eleagnus (Sølvblad x ebbingii) har tætte, sølvfarvede stedsegrønne blade, hvilket gør det en fremragende screening plant. Denne broadleaved busk vokser til 10 fod høj og 10 fod bred. Det producerer spiselige frugter i efteråret og er hårdfør i USDA zoner 7 til 9. Kultivarer omfatter "Forgyldt kant," som har gul-margin blade og blomstrer med aromatiske hvide blomster i efteråret, efterfulgt af røde foråret frugter. Et andet medlem af Elaegnus slægten, den vanskelige elaegnus (Sølvblad pungens), er hårdfør i zonerne 6 til 9. En hurtigtvoksende stedsegrønt, denne ikke-giftige busk når højder af 15 fod med en 10-fods spredning og har blanke blade med krusede kanter. Det tolererer forurening, tørke og salt spray og kan vokse på skyggefulde steder, selv om dens blade kan være en smule tyndere, siger North Carolina State University.

Hardy i USDA Zone 10

Medlemmer af Callistemon slægten er ikke-giftige, siger ASPCA. Citron bottlebrush (Callistemon citrinus) er en stedsegrøn busk, der vokser til 15 fod høj og bred. Hardy i USDA zoner 8b 11, denne Busk er opkaldt efter den lemony duft dens blade udsender når knust. Citron bottlebrush buske producere lange, lyse-røde blomster og trives i veldrænet, solrige steder. Den grædende bottlebrush (Callistemon viminalis) vokser til 20 fod høje. En indfødt i Australien, dette tropiske busk har hængende grene, og ligesom citron bottlebrush, producerer strålende, fuzzy udseende blomstrer. Det er hårdfør i zonerne 9 til 11 og vokser bedst i fuld-sun engagementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com