«Sølv pil» planter

August 7

«Sølv pil» planter

"Silver Arrow" er en sort af kinesiske silvergrass (Miscanthus sinensis), som også kaldes jomfru græs. Det er hjemmehørende i Asien, navnlig de kystnære områder af Japan. Det vokser i øjeblikket på verdensplan som en prydplante i værfter og haver, hvor det kan være fundet danner grænser eller privatliv skærme. Det er også ofte plantet i nærheden af fundamenter, døråbninger og damme.

Beskrivelse

Sølv pil græs vokser i store klumper bestående af lange, bladelike blade. Det opretholder en oprejst form når frisk spirede i foråret, en tendens til at bøje og arch mod jorden, som det modnes i sommeren og efteråret. Disse klumper nå højder på 5 til 6 fod og bredder af 4-5 fødder. Bladene, selv er lodret stribet med lys grøn og creme nuancer, giver det en sølvfarvet, skinnende udseende. Over den rigelige løv vises høje spir forsynet med tawny, flagrende blomster ligner majs kvaster i slutningen af juli, varede indtil årets første frost.

Vækstbetingelser

Sølv pil er kendt for sin fleksibilitet og alsidighed. Den trives i en mangfoldighed af jordtyper, lige fra lys, sandet lerjord til tunge, ler-rige jord. Enten fuld sol eller delvis skygge er acceptabelt, selv om fuld sol er at foretrække, da for meget skygge vil resultere i droopier blade og færre blomster. Blade af sølv pil græs regrows hvert år, og kan beskæres til omkring 18 inches over jorden i slutningen af sin årlige cyklus i vinter. Hvis der ikke vokser i nærheden af et naturligt i kroppen af vand, bør dette anlæg være forsynet med en regelmæssig forsyning af fugt. Sølv pil er hårdfør i U.S.Department fra landbruget plante hårdførhed zoner 5-9, en region, herunder store dele af det sydlige og centrale USA.

Bruger

Sølv pil græs bruges i mange typer af haver, herunder sommerhus haver, lakeside haver, og haver, som grænser op til damme. I et område, hvor fugt er rigelige kræver det meget lidt pleje, hvilket gør det en lav vedligeholdelse valg. Dens store, opretstående vane gør det også en nyttig privatliv plante. Sølv pil græs kan plantes i sammen med andre sammenklumpe pyntegræsser såsom pampas græs, som bærer lignende flagrende blomster.

Problemer

Ligesom de fleste planter i græs-familien er sølv pil relativt immune over for skadedyr og sygdomme. Det er imidlertid meget modtagelige for hærgen af elefantgræs mealybug (Miscanthiococcus miscanthi), som lægger sine æg i plantens flagrende blomster. Når æggene klækkes, grubs nyfødte angreb den voksende græs kappe, forårsager vækst forkrøblede eller forvrænget. Sølv pil græs også er sårbar over for elefantgræs blight, en svampesygdom, rådner græs skeder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com