Anvendelser af stjerne Gazer Lily

August 7

Anvendelser af stjerne Gazer Lily

Stjerne gazer, også kaldet stjernekigger liljer er op til seks inches tværs når helt åben. Blomsten er hvid og stribet med levende pink, der uddyber på halsen af blomsten. Den foretrækker en solrig beliggenhed, næringsrig jord med masser af organisk materiale og god dræning. Stjerne gazer liljer vokse til tre fod, så det plejer brug for opbinding som asiatiske liljer gør. Den vokser i hårdførhed zoner 5 og 6, når mulched for vinteren og zoner 7-10 uden muld.

Bryllup buketter

Den store størrelse af liljer gør dem slående i bryllup buketter, uanset om bruden eller brudepiger. Kombinere liljer med lysere lyserøde roser og mørkere pink nelliker. Holde i betragtning af at mindre blomster såsom mini nelliker vil se væksthæmmede ved siden af liljer.

Medmindre buketten er en overlappende arrangement skal du kun bruge tre til fem liljer til en buket. Stargazer liljer, ligesom andre liljer, har en fremtrædende støvdrager dækket med orange pollen. At plette pollen, hvis det er børstet op imod. Snip pollen eller fjerne støvdragere helt for at undgå pletter.

Blomsterdekorationer

De fleste stjernekigger liljer kommer tre knopper eller blomster til en stilk. Tre stængler er nok til en god størrelse arrangement, når blomsterne er alle åbne. Skåret af en tomme af stænglen med en 45-graders vinkel og umiddelbart sted i koldt vand. Skift vandet hver dag. Re snip stilke hver par dage. Liljer vil vare op til 10 dage.

Dufte

Stargazer liljer er stærkt duftende og en buket kan duft et helt rum. Vær opmærksom på at nogle mennesker finder duften alt for overvældende. Liljer er knyttet til de vigtigste stilk med en kort fire - til seks - tommer stilk for hver blomst. Afskårne blomster fra de vigtigste stilk og bruge en i en kort vase eller placere tre i en boble vase. Plads boble vase i en forstuen at hilse gæsterne med skønhed og duft.

Sted en enkelt blomst i gæstebadeværelse. Da blomsterne er så duftende er det bedst ikke at bruge dem til blomsterarrangementer på spisebordet. Duften af maden konkurrerer med de liljer.

Grænsen

Stargazer liljer er også hjemme i haven. Bruge dem som en midsize blomst foran taller blomster. De kombinerer godt med lilla blomster som larkspur. Farver i lyse gule og orange kontrast med deres chokerende pink farve. Plante liljer mod kosmos, som vokser til fire fødder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com