Hvad er mine muligheder for at flytte en moderat mængde af bohave fra Hawaii til fastlandet?

August 7

Hvad er mine muligheder for at flytte en moderat mængde af bohave fra Hawaii til fastlandet?

Der er en række muligheder for at flytte indboet fra Hawaii til fastlandet og disse afhænger af vægt og mængden af varer. Den første mulighed er at bruge dør til dør flytning tjenester, som dækker hele flytteprocessen herunder pakning og udpakning, container lastning, losning og jord og søfragt. Den anden mulighed er at gøre brug af kun havn til havn shippingydelser. Disse omfatter mindre end belastning (LCL) containerskibsfart og fuld container indlæse (FCL) forsendelse. Den tredje mulighed ville være at bruge United States Postal Service, afhængigt af hvad du bevæger dig. Hver indstilling har sine fordele og ulemper.

Dør til dør flytning tjenester

Dør til dør flytning virksomheder tilbyder tjenester dækker hele flytte processen fra start til slut. De tager ansvar for samarbejdet med alle de virksomheder, der er nødvendig, herunder oprindelse movers, trucking virksomheder, port agenter, ocean luftfartsselskaber og destination movers. Dette er den enkle løsning til kunder ønsker for at flytte indboet fra Hawaii til fastlandet. De største ulemper ved indstillingen dør til dør er en længere proces end hvis kunderne var at organisere processen selv, og ekstra gebyrer for arbejdskraft til pakning og udpakning, lastning og losning og levere varen.

Port til Port Shipping Services

Der er også virksomheder, der tilbyder havn til havn søtransportydelser. Denne indstilling kræver kunden at organisere pakning og udpakning af varer og levering til og fra havnene selv. Gæsterne kan vælge fra «Mindre end beholderen belastning» (LCL) og 'fuld Container belastning «(FCL) forsendelse. LCL indstilling er velegnet til kunder shipping varer, der ikke kan fylde en 20 eller 40 fods hav fragtcontainer. Fordelen ved denne mulighed er at dele en container kan reducere omkostningerne. Indstillingen FCL egner sig kun til kunder shipping varer, der kan fylde en 20 eller 40 fods hav fragtcontainer. Den vigtigste fordel ved at bruge port til port rutefart er kun, at kunder kan spare omkostninger. Gæster der pack og selv leverer deres varer til havnens oprindelse kan spare på arbejdskraft og indre trucking afgifter. Det kan også være en hurtigere proces.

United States Postal Service (USPS)

Der er også mulighed for at flytte indboet bruger USA Postal Service (USPS). Ulempen ved denne mulighed er, at det er begrænset til pakker vejer mindre end 70lbs. USPS tilbyder express mail og prioriterede tjenesteydelser og pakkepost. Express mail service koster fra $22.2 til $271.5 afhængig af vægt og leveres natten til de fleste steder, som i December 2010. Prioriteret mail service koster fra $5,55 til $111.5 afhængig af vægt og leveres i en til tre dage. Tjenesten pakkepost koster fra $4,90 til $69.19, som i December 2010, afhængig af vægt og leveres i to til otte dage. Leverancer fra Hawaii til fastlandet kan tage lidt længere tid for alle disse tjenester.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com