Hvad & når at Spray for fersken blade krøller

August 7

Hvad & når at Spray for fersken blade krøller

Fersken blade krøller er en sygdom, der påvirker fersken, nektarin, mandel og andre frugt - og møtrik-producerende træer. Sygdommen findes i foråret, men forårsager skader i hele vækstsæsonen af træet. Holder træerne sunde indebærer anvender de rette former for sprøjtemidler på det rigtige tidspunkt af året.

Fersken blade krøller

Fersken blade krøller er en svampesygdom, der påvirker blade, frugt og selv unge kviste af en række forskellige træarter, ifølge Cornell Universitys hjemmeside. Blade påvirket af svampen bliver rynket og krøller tilbage mod grenen. Første symptomer på infektion omfatter en lilla eller rødlig misfarvning af bladene på træet frugt eller nødder. Når bladene krøller, vil de dø og slip fra træet, som vil frugter. Sporerne kan forblive inaktivt i døde blade og frugt.

Hvilende gartneri Spray

Et gartneri olie anvendes på træ med risiko for fersken blade krøller sygdom hjælper med at dræbe alle inaktive sporer. Kigge efter produkter, der indeholder kobber til træet. Sørg for at olien er godkendt til brug i kontrollerende fersken blade krøller, ifølge Cornell University hjemmesiden. Anvende spray, når træet er hvilende, i det tidlige forår.

Aktive gartneri Spray

Kemiske sprøjtemidler, der indeholder en aktiv ingrediens til kontrol af fersken blade krøller sygdom er også tilgængelige. Den aktive kemikalier chlorothalonil eller kobber sæbe hjælper dræbe den svamp, der forårsager fersken blade krøller. Anvende denne spray under træets hvilende sæson i tidlig eller midspring, før træet begynder at sætte blade og blomster. Følg alle retninger på pakken, når du anvender active gartneri sprays til en have eller frugtplantage træ.

Fungicider

Fungicider, der indeholder chlorothalonil er gavnlige for efteråret eller vinteren programmer, efter at træet har produceret sin harvest og faldt dens blade, fordi svampene kan forblive på træet over vinteren. Anvende fungicid i efteråret, vinteren eller det tidlige forår, ifølge Cornell University hjemmesiden. Bruge en fungicid designet til kontrol af fersken blade krøller og følg vejledningen på pakken til den korrekte timing af ansøgningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com