Sådan Stop spætter fra hakke på træer

August 7

Sådan Stop spætter fra hakke på træer

Ikke alle spætter beskadige træer. I virkeligheden, spætter ofte gøre deres hjem og søge efter føde i træer, der allerede er beskadigede, døde eller rådnende. Fuglene spiser de insekter, der angribe træerne, og rydde op i miljøet. Hvis spætter trommespil på træer eller sidespor af dit hjem, er der flere måder at frastøde eller afskrække dem.

Instruktioner

•Tag træer, der er svækket, døde eller døende. Udtynding træer i et skovområde er en god måde at afskrække spætter, fordi de færre døde træer der er at tiltrække insekter, de færre spætter der vil være at fodre på dem.

•Tag fra din ejendom oksetalg kager og let adgang til fugl foderautomater, der indeholder store olieholdige frø som solsikkekerner. Spætter er tiltrukket af olier og fedtstoffer i frø og oksetalg, især om vinteren når insekter er knappe. Installere metalrør foderautomater med mindre frø som thistle til fodring af vilde fugle.

•Find spætte-beskadiget træer på din ejendom. Tack lange, smalle strimler af aluminiumsfolie til de beskadigede områder med en tack hammer og søm. Lys brydning og flytning af strimler med vinden vil skabe konstant bevægelse, skræmmende spætter og gøre dem mindre tilbøjelige til at roost og reden der.

•Prøv støj afskrækningsmidler. Bang skærm dør, når du ser en spætte i nærheden. Andre støj afskrækningsmidler kan være så simpelt som hamrer på en gryde med en ske, råber, eller spille musik højlydt. Du kan også spille fugl nødopkald på højttalere. Gentag støj afskrækningsmidler konsekvent i mindst tre dage.

•Paint beskadiget træer med klæbrig fugl afskrækningsmidler, tilgængelige i hjemmet og haven Centre. Disse afskrækningsmidler kan afskrække spætter fra landing, raste og nesting ved at stikke deres fødder i området, når de lander.

•Sno spætte-beskadiget træer med landskabspleje klud, først at sørge for der er ingen æg eller unge fugle inde i træet. Fastgør klud med stifter og en hammer. Dette vil forårsage spætte at gå andre steder hen til reden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com