Hvordan landskabet omkring Flagstænger

August 8

Hvordan landskabet omkring Flagstænger

Flagstænger kan bruges til stolt vise flaget i et land, stat, organisation eller team. Sædvanligvis lavet af metal eller glasfiber, Flagstænger monteres forsvarligt i jorden og kan variere i højde op til 25 fod eller mere. Når en flagstang er installeret, kan du anlagte jorden rundt stangen ved hjælp af en vifte af plantematerialer. Et godt anlagt område omkring en flagstang skal give adgang til at hæve og sænke flag og give renter og øjet appel til området.

Instruktioner

•Level jorden rundt flagstang med en skovl og rake. Bryde op store klumper af snavs med en skovl og glat området med en rake i forberedelse til installation landskab materialer.

•Outline med sten et område omkring den flagstang, der vil give tilstrækkelig plads til at hæve og sænke flag. Vælg sten, der er 4 til 6 inches i diameter og danner en cirkel, der er 3 fod fra bunden af flagstang. Forlade en 2-fods-dækkende åbning i kredsen af sten til en sti, der fører til flagstang.

•Opret en anden kreds af sten 8 til 10 fod fra bunden af flagstang. Skitsere denne cirkel med 4 - til 6-tommer klipper og efterlade en 2-fods-dækkende åbning på den ene side en sti, der fører til flagstang. Opret stien ved at forbinde den indre åbning til den ydre åbning med to rækker af rock.

•Tilføj grus til området indeni klippe kontur rundt i bunden af flagstang og den sti der fører til flagstang. Udfyld den mindre rock disposition og sti med 2 til 3 inches af små grus til at give et område til at stå mens hæve og sænke flag.

•Tilføj 2 til 3 inches af muld til området mellem den indre og ydre kreds af rock til at oprette en plantning seng. Arbejde muld i snavs med en skovl.

•Plant enårige, stauder eller en kombination i seng omkring flagstang. Vælg blomster baseret på farverne i det flag, der flyves, sæson, ferie eller personlige præferencer.

•Installer en soldrevet projektørlys til at belyse flaget, hvis det er at blive fløjet om natten. Placere lyset i jorden og justere vinklen, så flaget er ordentligt belyst. Tilføje større sten eller planter omkring solens lys til at hjælpe skjule lys, hvis det ønskes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com