Hvordan man frakobler en vand linje til toilettet

August 8

Hvordan man frakobler en vand linje til toilettet

Making reparationer til dit toilet--om skiftende udfylde ventil, erstatter spud vaskemaskinen eller udskifte toilettet bolte--kræver at frakoble den vand linje kører på toilettet. Vandlinjen kan måle 12 til 20 inches, ikke så meget plads at flytte tanken uden at frakoble vandlinjen. De fleste toiletter er lavet af keramik eller porcelæn og skal håndteres med forsigtighed for at undgå skader.

Instruktioner

•Shut fra vand til toilet tank på ventil bag toilet i nærheden af gulvet. Drej ventilen helt uret at skære vandforsyningen.

•Drej off de vigtigste vandforsyning hvis din vandlinjen ikke har en ventil. Find de vigtigste afspærringsventil inde i boksen vand meter. Drej håndbetjent shut-off ventil ved siden af måleren uret hen til slukke for vandforsyningen. Bruge en vand meter kantsten nøgle, hvis der ikke er nogen håndtag. Indsætte nøglen i eller over kantstenen stopventil. Drej ventilen med uret med bremse nøglen hen til slukke for vandforsyningen.

•Flush dit toilet til at dræne tank vand. Forsigtigt fjerne låget fra tank og flytte det til en sikker placering. Låget er enten keramik eller porcelæn og kan bryde hvis fejlhåndtering. Hold toilettet flappen op så så meget vand afløb fra tanken som muligt.

•Sæt en spand nedenunder toilet tank hvor vandlinjen sættes i bunden af tanken. Dreje stikket mod uret holder vand linje til bunden af tanken med tænger eller fingrene. Du skal holde bunden af toilet udfylde ventil med en skruenøgle inde i tanken til at holde det stabilt som du vride vandlinjen, at koble det fra bunden af tanken.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com