Hvordan polske messing pistol skaller

August 8

For at virkelig for at lære alt om messing, Deltag i søværnet. Men hvis du ikke var så heldig som en ungdom kan du lære alt hvad du behøver at vide her. Du vil lære hvordan man polere messing pistol skaller og endda hvordan at bevare skinne, men hvis du gør det, sætte ikke dem i en pistol. De vil holde når fyret.

Instruktioner

•Sæt din første ren messing skallen på blyanten eller træ dyvel og holde det nede stram. Begynde at bevæge sig den renere eller rengøring klud på skallen mens pressionsmiddel, så du kan rense og polere på samme tid. Da nogle rengøringsmidler behøver vand for at arbejde, kan de også polsk som de rene. Hvis din shell er indlæst kan du skære et hak i et stykke træ stor nok til at passe og holde skallen, mens det er under udarbejdelse eller du kan forsøge at prøve og hold den nede, mens du forsøger at arbejde på den. Ikke anbefales, når indlæst, da det er ikke sikkert.

•Når du har renset og poleret side af din messing shell, holde siden med en ren klud og polske slutningen.

•Når skallen er så lyse som du kan få det kan du bevare skinne. Nogle moderne rengøringsmidler indeholder kemikalier, der formodes for at bevare skinne, og nogle gør, for et stykke tid. Hvis du vil virkelig bevare skinne på en messing shell kabinettet bruges shell med en af de moderne belægninger som klarlak for mange håndværk projekter. I gamle dage brugte folk lak eller shellak, ikke er til rådighed de fleste steder i dag.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com