Er en tom Pool bringer sikkerheden i fare?

August 8

Er en tom Pool bringer sikkerheden i fare?

Badning og afslapning ved en pool er en favorit tidsfordriv for mange individer i de varme måneder af året. Men ligesom andre strukturer, der kræver vand, på et tidspunkt du skal tømme din pool for rengøring og vedligeholdelse. Forlader en pool afdækket uden genopfyldning det med vand ikke er kun en sikkerhedsrisiko for mennesker, men også for kæledyr.

Menneskelige risikerer

En sikkerhedsrisiko i en tom swimmingpool er et barn eller voksen falde i strukturen og sårede sig eller dø. Hvis puljen ikke indeholder en stige, kan ikke personen afslutte struktur, selv om han er uskadt, uden hverve hjælp fra en anden.

Pet fare

Risikoen for en pet falde i strukturen og bryde et ben eller at blive er fanget i puljen en sikkerhedsrisiko. Hvis du ikke straks opdager pet, kan dyret dø af sine kvæstelser eller fra at blive fanget i puljen.

Snavs og skjulte farer

En anden sikkerhedsrisiko en tom pool er en samling af snavs i bunden af den struktur, som kan føre til dyr, herunder slanger, skjult under efterladenskaberne. Fjernelse af snavs er ikke kun dyre men er også farligt at den person, der udfører arbejdet, hvis hun ikke se de skjulte dyr. Debris befængt med dyr kan også havnen sygdomme, bakterier og dødt dyrs Kaukasus.

Puljen dækker

For at holde mennesker, kæledyr, snavs og dyr fra at falde og gemmer sig i en tom pool, købe en pool dække og bruge det på din tomme pool. Pool covere findes på pool forsyning, hjem forbedring og online pool købmænd. Pool covere findes endnu til at modstå et menneske vægt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com