Sådan Care for Tartarian kirsebærtræer

August 9

Sådan Care for Tartarian kirsebærtræer

Den Tartarian kirsebær træ, også kaldet sort Tartarian, er en meget produktiv søde kirsebær træ, der udstiller prangende lyserøde eller hvide blomster i foråret og udbytter en afgrøde af lilla-sort frugt. Selv om kirsebær er mindre end sorten Bing, er de bare så velsmagende. Den Tartarian kirsebærtræ--som ikke passer til varme klimaer fordi frugten kræver en lang isnende periode--vokser bedst i dalene i Washington og British Columbia, og omkring de store søer og fra Maine til Virginia i øst. Ved at følge gode retningslinjer for pleje, og leverer de ordentlige betingelser for din Tartarian kirsebærtræ, kan du nyde høsten af saftig kirsebær.

Instruktioner

•Plant din sorte Tartarian kirsebærtræet i fuld sol med veldrænet, sandet ler til ler loam jord med en pH på 4,5 til 7,5. Webstedet skal være læ for vinden og bør ikke i et lavt område hvor kold luft afregner. Giv din kirsebærtræ plads til at vokse, holde for øje, at det kan nå 30 fod høje og 15 fod bred. Plante et andet søde kirsebær træ i nærheden for krydsbestøvning, således at jeres træ kan bære frugt; Bing, Rainier, Montmorency og Lapins sorter er alle gode valg.

•Kapacitet din unge kirsebær træ så at jorden er jævnt fugtig, men ikke klæg eller vand-logget. Din etablerede Tartarian kirsebær træ vil kræve vandingerne, der er dyb, men sjældne; en god måde at se, hvis træet skal vand er at kontrollere jord i en dybde af 3 inches. Vand ikke medmindre jorden føles tør.

•Mulch din Tartarian kirsebærtræ godt over rodzonen til at bevare fugt og skabe en fysisk barriere mod sygdom, men holde muld fra presning op mod stammen.

•Fertilize din Tartarian kirsebærtræ hvert forår med en langsom frigivelse gødning formuleret specielt til frugttræer. Ifølge træ hjælpe, brug af for meget kvælstof--der kan optræde med quick-release gødning--kan stimulere svage ny vækst.

•Prune din Tartarian kirsebær træ let for at bevare de frugtbærende grene. Efter fire vinde avlere, skal kirsebær træer beskæres kun i den ikke-regnfulde sæson at undgå sygdomme, der kunne være forårsaget gennem beskæring sår, der opstår i vådt vejr. I efteråret, Beskær for at fjerne alle døde, syge, knuste eller krydsende grene, og Beskær for at lade lyset i og at tynde ud grene. Cover beskæring nedskæringer med en ikke-asfalt-baserede beskæring pasta til at beskytte mod sygdom. Trim nye vækst ved at skære 1/8 af en tomme over en knop, nedskæringer i en vinkel så vandet kan løbe.

•Tilvejebringelse en årlig mycorrhizal svampe behandling. Disse nytteorganismer live på din kirsebær trærødder og hjælpe med absorption af vand og næringsstoffer.

Tips & advarsler

  • Plante ikke din kirsebær træ et sted, hvor en tidligere frugttræ kan vaere blevet smittet med en svampesygdom såsom verticillium visnesyge.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com