Hvordan man dyrker Winesap æbler i Georgien

August 9

Vokse æbletræer i dit hjem haven, så du har adgang til frisk, moden frugt hele sæsonen igennem. Malus domestica, "Winesap" æbler vokse godt i US Department of Agriculture zoner 5-8. Georgien består mest af zone 8, med nogle regioner til de nord faldende i zone 7. Forvente lyserøde blomster på træet med store, røde frugter. Frugten er sprøde og saftige. I Georgien, æble træer kan plantes i sent falde til tidlige forår.

Instruktioner

•Plant Winesap æbletræer i en placering med mindst seks til otte timers sol om dagen. Læg dem ikke i steder, der er i skyggen af andre træer.

•Træk ud ukrudt eller fjerne græs fra plantning placering. En herbicid kan bruges, så længe det er sikkert for æbletræer. Klart en cirkel, der er 4 fod i diameter. Græs vil tage næringsstoffer og vand fra træet.

•Amend jorden. Winesap æbler foretrækker jordbund med en pH-værdi i nærheden af 6.5, men Georgien jord tendens til at være under dette niveau. Tilsættes kalk for at øge pH. Få en jord test fra en county udvidelse office til at finde ud af hvor meget kalk er nødvendig. Arbejde kalk i jorden mindst en fod, så rødderne kan gavne.

•Åbn frugt træ bundter straks. Føle rødderne. Hvis de ikke er fugtige, sættetid dem i vand for seks til 12 timer.

•Dig et hul stort nok for rødderne til spredt ud. Beskære beskadiget eller brudt rødder. Placer Winesap æbletræ i hul i samme dybde, som det var i børnehaven. Udfyld omkring rødder med jord. Tryk ned på jorden, som du fylder det for at fjerne luftlommer. Pack jorden fast og niveau omkring træet.

•Kapacitet træet for at fjerne luftlommer og hjælpe med at etablere træet. Lad det køre længe nok til at suge rødderne.

•Plant andre æble træer i nærheden til at bestøve Winesap træ. Mindst to sorter er nødvendige for at forbedre frugt vækst. Vælg typer med overlappende bloom datoer. Winesap producerer sterile pollen og bør ikke anvendes som en bestøver, men andre sorter vil med held bestøve den.

•Target den stærkeste opretstående filial og gøre det den centrale leder. Cut off svagere grene, der konkurrerer med denne kuffert. Tillad tre til fire grene til at vokse i et stillads hvirvel 24 til 36 inches over jordoverfladen. De burde ligne egerne i et hjul. Forlade 18 til 24 inches over den hvirvel, der er fri for grene, derefter oprette en anden hvirvel. Ikke holde grene, der vokser lige over hinanden, fordi de vil skygge de andre grene.

•Applicer 1 lb. 10-10-10 gødning til Winesap æbletræer det første år. Spred to gange, næste år og 3 lbs. tredje år. Fortsætte med at øge det indtil du anvender 5 til 6 lbs. for modne træer. Sprede gødning under linjen dråbe i det tidlige forår eller sene vinter, før blomster begynder at vokse. Holde gødning fra rørende træstamme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com