Sådan bruges Nair at rydde et tilstoppet afløb

September 17

Nair er en hår remover generelt bruges af kvinder til at fjerne hår fra deres ben og under armene. Men Poulsen også er blandt en bred vifte af husholdningernes retsmidler, der kan bruges til at rydde et tilstoppet afløb. Nair virker forholdsvis hurtigt og er ikke så dyrt som en blikkenslager, så før at tilbringe en ton af penge at have arbejdet med din afløb og rør, prøv en enkle hjem afhjælpe som Nair at spare nogle penge.

Instruktioner

Sådan bruges Nair at rydde et tilstoppet afløb

•Pour flaske Nair direkte ned i afløbet. Nair er en hurtigt virkende hår remover, så hvis du har hår, der tilstopning i afløbet, det vil være en god ide at bruge hele flasken. Smide væk den tomme flaske straks.

•Tillad Nair nøjes med ca. 30 minutter. Jo længere tillade du det at bosætte sig, jo mere effektiv vil det være i unclogging afløbet. Hvis du har små børn, holde dem væk fra Nair.

•Efter du har tilladt Nair at slå sig ned i afløbet, tænde det varme vand og lad den køre ned i afløbet. Det varme vand bør køre på fuld kraft til at teste for blokering. Holde små børn væk, mens du kører den dampende varmt vand for at forhindre alvorlige burn skade.

•Tjek for tilstopning og ren. Hvis vandet løber ned i afløbet uden hvilken som helst sikkerhedskopi, er chancerne, at Nair arbejdede stor. Fortsætte med rindende varmt vand i cirka fem minutter til at gøre sikker på jobbet er gjort. Sluk for vandet og rense området med sæbe og vand. At sikre håndvask/badekar er ren vil forhindre noget glider ned i afløbet, forårsager afløb til op igen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com