Hvordan kan jeg rengøre fyringsolie fra tøj?

August 10

Hvordan kan jeg rengøre fyringsolie fra tøj?

Varme olie spildt på dit tøj resultater i en fedtet rod med en tung, varme olie lugt. Fjern varme olie-farves tøj så hurtigt som muligt, da olien kan også irritere din hud. Fjerne fyringsolie fra din beklædning, held, ved hjælp af produkter fra hjem og skridt, der vil sikre du fjerne den varme olie og dvælende lugt. Hvis varme olieudslip er gået langt ud over dit tøj og påvirker dit hjem, opkald brandvæsenet som de er rustet til at starte med olie absorberende processen indtil et hjælpeprogram eller andre selskab ankommer for at hjælpe med at rydde op.

Instruktioner

•Lay et rent håndklæde på dit arbejdsoverflade til at beskytte det mod den varme olie.

•Saturate varme olie pletter på din tøj med bagepulver. Bagepulver vil både absorbere pletten og arbejde for at neutralisere varmen olie lugt. Som bagepulver absorberer varme olie, børste det i skraldet og erstatte det med en ny anvendelse af bagepulver.

•Fortsæt opdatere bagepulver på dit tøj, indtil der er ingen yderligere overførsel af fyringsolie til bagepulver. Børst den sidste anvendelse af bagepulver og kassér.

•Fyld en spand med straight hvid eddike og placere din varme olie-farves tøj i spanden, at sikre de olierede dele er neddykket under eddike. Eddike er en naturlig affedtningsmiddel og deodorizer. Tillade tøj at suge i den lige eddike i et par timer.

•Start en vask cyklus på din vaskemaskine, fylde vaskemaskinen med de hotteste vand tilladt for dit tøj. Tilføje tunge vaskemidler og 2 tbsp. af ren vanilje ekstrakt til vaskevandet, efterfulgt af dit tøj. Den vanille ekstrakt vil tackle enhver dvælende lugt fra den varme olie.

•Køre den tøjet gennem to fulde skyl cyklusser fuldt fjerne vaskemiddel og vanille ekstrakt. Kontroller for at sikre den varme olie er pletten blevet fuldt fjernet før du placerer dit tøj i tørretumbleren. Du kan være nødvendigt at gentage disse trin en gang eller to gange mere for stærkt mættet varme oliepletter på tøjet.

Tips & advarsler

  • Erstatte majsstivelse eller talkum pulver salt til bagepulver, hvis nødvendigt.
  • Vask, varme olie-farves tøj af sig selv, selv efter Pletfjerning, så du ikke risikerer at overføre enhver dvælende pletter eller lugte til upåvirket tøj.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com