Sådan tilsluttes dæk fliser

August 10

Installere dæk fliser har aldrig været nemmere takket være den modulære karakter af de fleste moderne dæk flise systemer. Disse sammenhængende fliser tage meget svært af lægge fliser til dine dæk, med hver flise låse sikkert på plads med de omkringliggende fliser. Uanset om du æglæggende et dæk med granit, skifer, keramik eller hårdttræ, alt du skal gøre for at få en smuk, stærk flise overflade er plan det overordnede udseende af din dæk og derefter låse hver flise ind i sin rette plads.

Instruktioner

Forbinder dæk fliser

•Sæt de første dæk flise i et hjørne af terrassen til at fungere som et anker for andre fliser.

Låse den næste flise på plads ved at forbinde fanerne strækker sig fra siderne af den nye flise med faner på siden af anker flise. Når fanerne er forbundet, snap flisen på plads ved at trykke på fliser fast til overfladen af terrassen. Fanerne er placeret på alle fire flise sider---disse faner lås sammen og holde hele deck overflade sikkert på plads.

•Klippe en flise til at passe hvis en delvis flise er nødvendig for at passe en pibe, hjørnet eller kanten af dækket. At skære flisen, måle den plads til at være omfattet, og derefter markere flise til den nødvendige form og størrelse. Bruge en stiksav til at skære fliser langs din mark. Tilslut cut flisen ved hjælp af fanerne på kanter som normalt.

•Anvend en reduktionsgear stribe for den ydre række fliser at skjule fanerne tilslutning på udsatte flise kanter. Reduktionsgear strip er lavet af samme materiale som flisen. Det er en cut-down fliser del og forbinder i sted ligesom andre fliser, bortset fra at de forbindende faner findes kun på en enkelt side.

•Anvend en spidsvinklet reduktionsgear strip for hjørner. Mest modulære flise systemer tilbud om hjørnet strimler allerede mitered men hvis nødvendigt tilskåret en 45 graders vinkel på to reduktionsgear strips til at skabe stykket.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com