Hvordan til at de-clutter et soveværelse med for mange tøj

August 10

Hvis du hen over tøj, eller du ikke kan finde tøj du længere, kan det være tid til at de-clutter din soveværelse. Det første skridt i de-rod soveværelse er at gå gennem alle dit tøj. Du kan blive overrasket over, hvor mange varer du ikke bære længere og hvor mange du kan slippe af med let. En stor rense og holde med dine organisatoriske regler at holde dit soveværelse, organiseret og fri for rod.

Instruktioner

•Træk ud alt dit tøj og læg dem i et område, hvor du kan se dem alle på én gang. Hvis du er i stand til at gøre det på én gang, afsætte lidt tid hver dag til at gå gennem dit tøj.

•Kontrollér et par bunker: "Hold," "Give Away," "Skidt," og "Reparation." Under din første tøj purge, sætte tøj i deres udpegede bunker. Lægge varer du ønsker at holde ud i "Holde" bunken; placere elementer du ønsker at donere til at "Give Away" bunke; Cast elementer, som kan smides væk i "Papirkurv" bunke; og tildele emner du ønsker at holde, men har brug for reparationer i "Reparation" bunke. Smide nogen ubrugelig bøjler, der kan være at tage op plads i dit skab.

•Purge varer en anden gang hvis du stadig har alt for mange tøj. Men denne gang vil du kun skal to bunker: "Holde" og "Give væk."

•Få slippe af elementer, som du ikke har båret i et år. Undtagelser fra denne regel kan være noget, som en designer kjole at du bære kun til særlige lejligheder. Men hvis du hænger på et par jeans, der er for kort, og du ikke har slidt dem i to år, slippe af med dem.

• Giv et hjem til hvert stykke tøj, gå tilbage i dit soveværelse.

Hæng varer såsom bomuld T-shirts, silke skjorter, bukser, nederdele, passer jakker og udendørs jakker.

•Klap elementer som Strik så hver vare holder sin form. Afslappede bukser som jeans og khakis skal også være foldet. Tungere Aftenkjoler bør foldes, så de holder faconen. Disse foldede varerne bør gå ind i en kommode eller andre organisatoriske stykke med skuffer.

•Husk "ét element i, ét element ud"-reglen. For hver ny vare, der går ind i dit skab, slippe af med en gammel vare.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com