Årlige planter i South Carolina

August 10

Etårige planter er robust og omkostningseffektiv planter, at tilføjer farve og interesse til en have for længere perioder end mange andre muligheder. Ifølge Folkeuniversitet Clemson er bestemt enårige velegnet til betingelser og klima af South Carolina. Clemson forlængelse tyder på at undgå plantning enårige i områder, der indsamler stående vand efter nedbør samt områderne i nærheden af træer og buske med fugt-sultne feeder rødder. Også, når plantning enårige i South Carolina, da enårige foretrækker en pH på 5.8 til 6.5, tilsætte kalk for at korrigere South Carolina typisk sur jord.

Moonflower

Moonflowers (Ipomoea alba), også kendt som aften herligheder, er duftende enårige velegnet til South Carolina. Med klatring vinstokke, vises disse nat-blomstrende enårige smøragtig elfenben-gul-hvid tragtformede blomster med hjerte-formede grønne løv. Moonflowers trives i fuld til delvis sol og veldrænet lerjord jord. Disse årlige planter nå en klatring højde på 10-70 fod.

Silke blomst

Silke blomst (Abelmoschus manihot), også kendt som sunset hibiscus, er en oprejst årlig, der trives i varmt vejr. Velegnet til South Carolina, de silke blomst kan tåle meget høj varme men ikke bedst med ekstra fugt. Denne spiselige og prydplanter etårig plante viser gul/ivory blomster og grøn/mørk grøn løv. Silke blomster foretrækker fuld sol, veldrænet lerjord og sandjord, og vokse til en højde af 15 inches.

Wishbone blomst

Wishbone blomster (Torenia fournieri), også kendt som bluewings og Florida stedmoderblomster, er årlige planter i South Carolina, der tolererer den største del af skygge. Wishbone blomster er trompet-formet årlige planter, der viser blomster i nuancer af pink, blå, lavendel, hvide, gule og bi-farve kombinationer med grønne blade. Trives i delvis sol til fuld skygge, wishbone blomster foretrækker veldrænet ler, lerjord og sandjord, og vokse til en højde på 10-12 inches.

Løvemund

Snapdragons (Antirrhinum majus) er klump-dannende årlige blomster velegnet til South Carolina, som er ideel til brug som afskårne blomster. Snapdragons vise sammenbidt blomster i hvid, gul, rød, lilla, orange og pink at snap når klemt. Bladene er grønne. Disse årlige planter trives i fuld sol, veldrænet ler, lerjord og sandjord, og vokse til en højde på 6 til 24 inches.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com