Hvordan man dyrker grøntsager ved hjælp af magneter

August 11

Hvordan man dyrker grøntsager ved hjælp af magneter

Bio-magnetisk eksperter som Albert Roy Davis og Walter C. Rawls af Biomagnetics USA har været at studere virkningerne af magnetisme på plantevækst i 1970 ' erne. Ifølge deres resultater, kan udsætter dine grøntsager for magnetfelter og vanding dem med magnetiseret vand resultere i en mere bountiful afgrøde af bedre smagende grøntsager. Selv om videnskaben bag konceptet er ret kompliceret, er vokser din have grøntsager ved hjælp af magneter en overraskende enkel proces.

Instruktioner

•Purchase stærk polar magneter fra din lokale videnskab levering butik. Bestil polar magneter fra en online skole eller laboratorium levering butik, hvis de er tilgængelige for køb i dit område. Køb flad polar magneter med en styrke på mellem 1500 og 2500 gauss opnår de bedste resultater.

•Sæt to af polar magneter til spray slutningen af din haveslange. Hold en magnet på hver side af slangen og ansigt magneter, således at deres polariteter tiltrække, snarere end frastøde. Sikre magneter til slutningen af haveslange med stærk gaffatape.

•Kapacitet grøntsager i din have i morgen med magnetiseret vand fra slangen, efter behov. For de bedste resultater, skal du anvende magnetiseret vand til jorden i bunden af dine planter.

•Sæt en tredje flad polar magnet på en flad overflade, såsom en tabel eller counter top, med Sydpolen side opad. Placere nye vegetabilske frø eller planter på den polar magnet for to til tre dage før plantning dem for at fremme sunde, kraftige vækst.

•Plant din magnetiseret vegetabilske frø eller planter i din have på dybden angivet for deres plante type. Vand-nyplantede frø eller planter med magnetiseret vand fra din modificerede haveslange.

Tips & advarsler

  • Nogle typer af vegetabilske planter klarer sig bedre når de udsættes for Nordpolen Magnetisk energi før plantning. Eksperimentere med at bruge begge typer af Magnetisk energi for at se, hvilken type fungerer bedst for grøntsager i din have.
  • Fjern ikke den polar magnetiske fra din haveslange eller vand vil ikke længere være magnetisk.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com