Hvordan til at trimme Coleus planter

September 19

Hvordan til at trimme Coleus planter

Coleus planter producerer brogede blade og trives på skyggefulde eller delvist skyggefulde områder, hvilket gør dem ideelle til at tilføje farve til lyssky kroge. Farver spænder fra bløde grønne og gule farver til strålende nuancer af rød, lilla og Bordeaux. Utydelig blomster vises på en slanke spir i midsommer. Nogle sorter foretrækker fuld sol, mens andre udføre godt med lyse morgensolen og eftermiddag skygge. Kontroller kravene i din specifikke kultivar, når du vælger coleus til din have.

Instruktioner

•Pinch ud de center-voksende tips om coleus når det er omkring 4 inches høj at tvinge anlægget til at udsende nye vækst langs stænglen. Dette skaber tætte løv og forhindrer coleus bliver høj og langbenet.

•Gentag proceduren i to til tre uger til at holde coleus plante i form og tvinge flere nye vækst.

•Fjern blomstrer, så snart de dukker. Dette kanaler energi til at producere frodige løv. Hvis de får lov at blomstre, coleus tendens til at blive langbenet og vækst lider.

•Klippe tilgroet coleus tilbage til inden for 1 eller 2 inches af jorden i midsommer at tvinge nye vækst og øget vigor. Rodstiklinger i vand til at producere nye planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com