Hvornår gøre blomster blomstre i Hawaii?

August 11

Hvornår gøre blomster blomstre i Hawaii?

I modsætning til mange menneskers tro har Hawaii sæsoner, selvom de er mindre markant forskellige fra hinanden end i andre klimazoner. Nogle af Hawaiis blomstrende planter er løvfældende og blomstrer kun om sommeren, mens andre blomstrer året rundt.

Sæsoner i Hawaii

Hawaii-øerne er på den nordlige halvkugle, så sæsoner ske på de samme tidspunkter af året, som de gør på det amerikanske fastland. For eksempel, sommeren begynder på 21 juni og løber indtil den 21. Om vinteren, som begynder December 21, solen er lavere og dagene er kortere, som bidrager til lidt køligere temperaturer. Men frost opstår aldrig, undtagen i meget høje højder. Flere typer af blomster blomstre om sommeren end om vinteren.

Plumeria

Træet plumeria blev introduceret til Hawaii i 1860 og er blevet udbredt på alle øer. Blomsterne er ofte trukket på snor i leis. Nogle sorter er løvfældende og blomstrer kun om sommeren. Stedsegrønne sorter, såsom Plumeria obtusa, producere færre blomster i vinter, ifølge University of Hawaii.

Hibiscus

De mange arter af Hibiscus bloom primært i tidlige forår og sommer. Hawaii har en række indfødte Hibiscus arter, såsom den gule mao hau hele, som er statens blomst. Denne oprindelige hibiscus kan blomstre sporadisk, ifølge University of Hawaii, men hovedsageligt blomstrer fra februar gennem maj.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com