Hvordan du tilslutter to køkkenvask afløb til en stikkontakt rør

August 11

En dobbelt køkkenvask er en bekvemmelighed i et travlt og moderne køkken. Uanset om det er for at gøre retter eller tilberede måltider, gør en dobbelt håndvask arbejdet lettere og hurtigere. Hvis du har installeret en dobbelt håndvask og er i et dilemma om, hvordan du tilslutte to afløb til én linje, er det ikke så svært som det kan synes. Ved at erhverve de rigtige dele og bruge de rigtige værktøjer, er jobbet fuldført i mindre end en halv time.

Instruktioner

•Sæt en møtrik på hver ende af det dobbelte afløbsrør, en ad gangen. Punkt den gevind del af nødder mod enderne af røret.

•Slip en pakning bag møtrik til hver ende af røret. Ansigt de flangebøsninger ender af tætningsmateriale mod enderne af røret.

•Hold dobbelt slutningen af røret under vasken afløb og passe dem ind i de lige rør direkte under afløb. Trække nødder frem og skrue dem fast på trådene i den lige rør. Hånd Spænd møtrikkerne at sikre, at de ikke cross-tråd. Spænd møtrikkerne en kvart omgang med et par af slip-joint tænger.

•Sæt den indre ende af afløbsrør i toppen af p-fælden. Trække møtrik frem og tråd det ind på p-fælden. Spænd møtrikken med slip-joint tænger, som du gjorde med anden ende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com