Oplysninger om tropisk hårdttræ hængekøjer

September 20

Oplysninger om tropisk hårdttræ hængekøjer

Tropisk hårdttræ hængekøjer er levesteder, der forekommer i tropiske og subtropiske klima i moser, mangrove sumpe, pinelands og interiør af vådområder. De indeholder en række løvfældende træer, buske og vinstokke, der vokser i en tyk virvar, sænke temperaturer af landarealet de dækker. Videnskabelige undersøgelse giver os en masse oplysninger om den unikke økologi, der gør op den tropiske hårdttræ hængekøje.

Om tropisk hårdttræ hængekøjer

Ordet "hængekøje" blev første gang brugt til at betyde en kølig, skyggefulde sted, ifølge University of Florida gartnere Annisa Karim og Martin B. Main. Udtrykket blev senere anvendte når man beskriver skovbevoksede områder lidt højere i elevation end omgivende jord. Tropisk hårdttræ hængekøjer er fundet hvor frost er sjældne og hvor tropiske planter kan overleve.

Tropisk hårdttræ hængekøje Distribution

I de Forenede Stater forekomme tropiske hårdttræ hængekøjer i staten Florida, hvor de specialiserede levesteder forekomme på dynger af sand, kalksten og shell i højder der ikke oversvømmer. Disse hængekøjer indeholder en samling af stedsegrønne og semideciduous træer og buske, der holder deres blade mest af året i fugtig, rigt økologisk jord. Naturtype understøtter planter det meste af Vestindisk oprindelse, som er naturaliseret i Florida klima. Bahamas og større Antiller har en række lignende habitater, ifølge den amerikanske Fish & Wildlife Service site.

Arter i tropisk hårdttræ hængekøjer

Mange forskellige typer af planter udgør økologi af tropisk hårdttræ hængekøje i Florida. Bahama strongbark, sørøver palm og pokkenholt er nogle af de truede planter, der kan findes i Florida hårdttræ hængekøjer. Andre arter er ikke truet, som lancewood, marlberry, pigeon blomme og gumbo limbo. Nogle af de dyr, der bebor disse enestående områder omfatter amerikanske alligatorer, amerikansk krokodille, centrale hjorte, Florida mastiff bat, stribet mud turtle og lavere nøgler marsh kanin. En række af gnavere og sommerfugle kan også findes i hængekøje regioner. En bred vifte af fugle bruge hængekøje områder som deres vandrende standsested, herunder Kirtland Løvsanger, mangrove Gøg, great crested fluesnapper og pine Løvsanger.

Beskyttelse af tropisk hårdttræ hængekøjer

På grund af en hurtig og kontinuerlig udvikling af områder i Florida er mange af de planter og dyr, der befolker disse unikke hårdttræ hængekøjer under beskyttelse af miljøagenturer. Er brugt millioner af dollars hvert år til at overvåge sundheden for planter og dyr i disse områder og lære de bedste måder til at bevare disse områder for kommende generationer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com