Sådan Fortæl Hvis du har masonit sidespor

August 12

Sådan Fortæl Hvis du har masonit sidespor

Masonit sidespor er en plade beklædning materiale. Masonit Co var en af de første producenter af dette produkt, og navnet "Masonit" er kommet til at blive brugt til at henvise til mange typer af fiberplader sidespor. I 1980 ' erne, selskabet står over for en række klasse-søgsmål retssager over den høje fejlrate af sine produkter. Efter en større løsning i midten af 1990 ' erne ophørte masonit sidespor produktion. Lignende fiberplader produkter fremstilles stadig af mange andre virksomheder.

Instruktioner

•Find en måde at undersøge på bagsiden af din sidespor. Look for ekstra materiale gemt i dit hjem, kælder eller garage eller check for udsat sidespor på loftet eller garage vægge. Du skal muligvis fjerne et lag af bygning papir for at få adgang til bagsiden af sidespor.

•Hvis der er ingen anden måde at få et kig på bagsiden af sidespor, bruge en hammer til at lirke en single-board løs fra dit hjems ydre.

•Tjek for masonit identifikatorer. Nogle fælles markeringer anvendes på dette produkt inkluderer et stort bogstav "M" eller ordet "Masonit." Andre id'er kan omfatte betegnelse "X-90" eller ordet "Superside," som var en populær type af masonit sidespor.

•Look for den amerikanske plade Association kode på bagsiden af brættet. Hvis denne kode er til stede, vil det blive opført som enten AHA06, AHA08 eller AHA012 for masonit produkter. Alle andre koder, AHA gælder for andre producenter.

•Undersøg teksturen af bagsiden af brættet. Hvis ingen identifikationsmaerker er synlige, kan du ofte få en idé om, hvorvidt du har masonit ved at kontrollere denne tekstur. Masonit plader havde ofte en "waffled" overflade, med tusindvis af krydsende linjer præget ind i overfladen. De fleste andre fiberplader produkter er glat på bagsiden.

•Tag et udsnit af dit bord til en lokal isenkræmmer hjælp til identifikation. Hvis de ikke kan hjælpe, kan de ofte lede dig til en organisation, der vil teste board for at bestemme dens oprindelse.

Tips & advarsler

  • Ikke alle masonit sidespor er problematisk. Fiberplader produkter produceret før i 1980 ' erne blev fremstillet ved hjælp af forskellige materialer og teknikker, og har tendens til at klare sig bedre end nyere produkter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com