Om køkken brande

August 12

Om køkken brande

I den gennemsnitlige hjem er køkkenet et værelse hvor brand anvendes på en regelmæssig basis. Naturligvis, dette øger risikoen for en out-of-control brand i rum. Ved at vide, hvordan man forebygger køkken brande og hvad man skal gøre i tilfælde af en, kan du holde din familie og dig selv sikrere.

Betydning

Ifølge National Fire Protection Association begynder 30 procent af alle beboelse brande i USA i køkkenet. Over 29 procent af brand-relaterede skader og 15 procent af brand-relaterede dødsfald skyldes brande, der begyndte i køkkener. Der er mellem 100.000 og 200.000 køkken brande i USA hvert år, forårsager hundredvis af dødsfald, tusindvis af skader og koster millioner i erstatning. Halvfems procent af disse brande er forårsaget under tilberedningen.

Tidsramme

Der er typisk ikke stor stigning i køkkenet brande under forskellige måneder eller sæsoner, bortset fra en mindre nedgang i køkkenet brande i sommermånederne. Teorien bag dette er, at folk går på ferie i løbet af sommeren og er derfor simpelthen hjem mindre at lave mad. Der er en oplagt højdepunkt i køkkenet brande mellem kl og 8 p.m., formentlig fordi folk er hjemme lave aftensmad. Det laveste antal brande opstår om natten og tidligt om morgenen, når de fleste mennesker sover.

Forebyggelse/løsning

Forebyggelse er den bedste måde at beskytte dit hjem og familie. At holde dit hår og tøj fra flammerne er afgørende; som sådan undgå løstsiddende tøj eller lange ærmer, der hænge ned af armene mens madlavning. Holde lange hår bundet tilbage. Afmonterer elektriske apparater som f.eks brødristere, kogeplader og kaffe potter når den ikke er i brug. Disse kan være uforvarende slået eller venstre, gnister en brand. Brandfarlige emner fra varme eller potentielt varme overflader. Brug aldrig metalgenstande i en mikrobølgeovn.

Overvejelser

Ved hvad de skal gøre i tilfælde af du nogensinde støder på et køkken brand. Overvej at installere et hjem sprinkleranlæg, mindst i dit køkken, hvis ikke i hele dit hjem. Tjekke med din forsikring agent, som dette kan sænke din boligejer forsikringspræmie. Hold en brandslukker tilgængelige i køkkenet, lære at betjene den, og få det testet eller udskiftet hvert år. Brug en metal gryde låg eller bagepulver til at slukke et fedt brand.

Advarsel

Aldrig forsøge at slukke et fedt brand med vand. Du bør også ikke bruge glas gryde låg til at forsøge at sætte en ud, da varmen kunne få det til at splintre. Forsøg aldrig at bære en vare, der er i brand udenfor, som du kunne blive alvorligt skadet. Hvis branden kommer ud af kontrol, få alle ud af huset straks og ringe 9-1-1.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com