Hvordan at slippe af hvid flydende ting på toppen af bassinvandet

August 12

Hvordan at slippe af hvid flydende ting på toppen af bassinvandet

Selvom det er svært at vide den nøjagtige karakter af den hvide masse flyder oven på swimming pool vand uden en kemisk test eller evaluering, massen er sandsynligvis en form for skimmelsvampe, alger eller mikrobiel bakterier. Det er ikke ualmindeligt at der er en ophobning af mug eller alger på toppen af vandet, som kan være grøn, sort eller pink, hvornår swimmingpoolen er dækket i løbet af vinteren. Når alger dør, kan det vende hvide. Med ordentlig rengøring og kemisk behandling, kan du fjerne den flydende hvid "ting" på toppen af din pool vand.

Instruktioner

•Tag så meget af den hvide masse som du kan med din pool net. Når du fjerner det, ryste det ud i en papirkurv taske. Ikke sætte det på din græsplæne eller på jorden omkring din pool.

•Scrub din pool vægge med en heavy-duty scrub pensel. Selv hvis du ikke kan se nogen alger, mug eller andre bakterier, krat omkring væggene i poolen så grundigt som du kan. Bære en beskyttende maske og handsker, når rengøring puljen, som du ikke ønsker at indånde eller røre nogen svampesporer eller alger.

•Kontroller dine pool pH niveauer. De bør være mellem 7,2 og 7.6. Hvis pH niveauer ikke er inden for dette interval, vil klor ikke arbejde effektivt. Din klor niveau bør aldrig falde under 1 ppm. Hvis det gør, eller har i fortiden, det kunne forklare, hvorfor du får en alger eller bakteriel oprustning. Tilføje klor til poolen, hvis det er nødvendigt.

•Vacuum pool ved hjælp af en efterdønningerne eller affald indstilling. Brug ikke indstillingen filter; ellers døde alger eller mug kan blive fanget i filteret og kunne vende tilbage til puljen.

•Tilføj en algaecide swimmingpool kemiske en gang om ugen i løbet af sommeren, hvis din pool regelmæssigt får en ophobning af alger eller en flydende hvid masse.

Tips & advarsler

  • Brug aldrig din swimmingpool indtil alger, bakterier eller mug er døde og fjernet. Når det er rent, ikke bruge swimmingpoolen, indtil niveauet klor er sikkert mere end 1 ppm.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com