En mus lugt i tøj tørretumbler

August 13

En mus lugt i tøj tørretumbler

En død mus overalt i en hjem skaber en alvorlig lugt problem, men det er endnu værre, hvis musen også gør tøjet rent lugter dårligt. En beskidt musen lugt kommer fra en tørretumbler er ikke altid forårsaget af en mus. Dette kan være en lettelse for boligejere, der ikke ønsker at fjerne en død mus, men gør det lidt sværere at behandle problemet.

Mus

Mus er ikke normalt findes i tørretumbler tromlen, hvor tøjet er placeret, men den tørretumbler udluftningsanordning eller et eller andet sted bag panelerne tørretumbler. Den eneste måde at straks fjerne lugt forårsaget af en død mus er at fjerne den. Over tid, lugten kan sprede og i sidste ende gå væk, men det kan tage flere måneder. Ren hele vent system, begyndende med slange på bagsiden af tørretumbleren og fortsætter hele vejen til afgangsåbningen. Hvis musen ikke er fundet, eller hvis dette ikke løser problemet, Afbryd strømmen fra tørretumbleren og fjerne front og bag paneler. Inspicere indre af tørretumbleren til at finde døde mus og fjerne det, brug af handsker.

Lint

Bebyggede fnug, der absorberer fugt kan begynder at lugte dårligt. Normalt, det vil lugter muggen, men undertiden lugt er stærkere og kan forveksles med en våd eller døde mus. Rengør lint fælden grundigt, og spray det med hvid eddike, så skyl og tør filteret før den returneres til tørretumbleren. Rengør ventilen og slanger bag tørretumbler, at fjerne enhver bebyggede lint. Tør ned alle nås overflader i udluftning med hvid eddike til at fjerne lugt.

Vand eller kemikalier

Vand, der bruges til at vaske tøj indeholder en række mineraler. Især i tilfælde af hårdt vand, kan disse mineraler undertiden deponeres i tørretumbleren og i sidste ende resultere i en fejl, sulfurlike lugt, der kan forveksles med lugt forårsaget af en mus. Lugten af kemikalier, der anvendes omkring huset kan også drages ind i tørretumbleren. På grund af varme og fugt, kan tørretumbleren nogle gange ændre lugten af kemiske til en dårlig lugt. Hvis lugt fra vandet mistænkes, rense tørretumbler tromlen grundigt med hvid eddike. Tilsæt eddike til vask for at forhindre fremtidige lugt forårsaget af mineraler i vandet. Flytte nogen kemikalier fra tørretumbleren, og begrænse deres brug i nærheden af tørretumbleren, før det drives.

Rengøring

Nogle gange er det umuligt at finde kilden til en beskidt musen lugt kommer fra dyer. I dette tilfælde er den bedste løsning at rengøre tørretumbler for at fjerne lugt. Fjerne lint fælden og rense det med hvid eddike. Rengøre ventilationskanaler, bageste slange og alle kanalen arbejde med en lang børste, så dækker pensel med en klud, der er blevet sprøjtet med hvid eddike til at fjerne enhver lugt. Tør tromlen ned med hvid eddike. Frakobl strømforsyningen og fjerne panelerne fra forsiden og bagsiden af tørretumbleren. Bruge en kompressor til at blæse støv og snavs fra inde i tørretumbleren, og forsigtigt bruge en støv klud til at fjerne enhver resterende snavs eller støv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com