Sådan oprettes fugl husly værftet kunst

August 13

Fugl husly værftet kunst er et godt valg for accenting enhver udendørs boligareal. Fugl huse kan gøres så udsmykkede eller så simpelt, som du ønsker, og kan placeres i en bred vifte af steder. Også, hjælpe fugl krisecentre, tiltrække mange typer af fugle, som kan føje til en afslappende, underholdende udendørs atmosfære. Her er hvordan du opretter en enkel fugl Skjul for at tilføje æstetisk appel til din anlagte værftet.

Instruktioner

•Vælg en størrelse for din fugl husly. Den størrelse du vælger vil afhænge af typerne af fugle du ønsker at tiltrække. Mindre fugle, som kolibrier, kræver kompakt krisecentre med posten huller mindre end en og en halv inches i diameter. Større fugle har brug for større krisecentre i op til en fod af to fødder.

•Measure og skær to sektioner af krydsfiner for for- og bagside. Opret to yderligere sektioner til siderne, og en anden to for top og bund. Gennemføre en prøveudsendelse forsamling af fugl Skjul for at sikre, at alle brikkerne passer sammen ordentligt.

•Brug lidt pagaj bor et hul ca to og en halv inches fra bunden af frontpanelet. Hullet bør centreres vandret. Jo større den type fugl, du ønsker at tiltrække, jo større hul skal være. Typisk, hul bør ikke overstige to inches i diameter, fordi ly bliver nødt til at beskytte fugle fra rovdyr.

•Drill en halv tommer diameter hul omkring en halv tomme under post hul. Skære en tre tommer sektion af dyvel stang og indsætte det i hullet med trælim.

•Saml alle stykker bortset fra bunden med træ lim. Bore pilot huller langs leddene og indsætte træskruer for ekstra stabilitet.

•Drej fuglen ly og passer bundpanelet på plads. Placer de to hængsler tilbage forneden og markere hullerne til skruerne. Bore små pilot huller på disse mærker og vedhæfte hængslerne. Mark og bore huller på de forreste kanter for låsen og krog forsamling, og tillægger fugl Skjul forsamlingen. Dette vil gøre det lettere at rengøre indersiden af fugl Skjul.

•Paint som ønsket ved hjælp af olie eller spray maling. Vent mindst 48 timer før hængende jeres fugl Skjul, fordi malingen dampe kan være skadelige for fugle og andre dyr.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com