Hvilken del af en plante kommer sennep fra?

August 13

Hvilken del af en plante kommer sennep fra?

Den tangy gul eller brun krydderi, der smagsvarianter din hotdog starter ser anderledes ud, end den gør, når det ankommer på din tallerken. I et felt af gule blomster, er lille frø udvikle, jorden til pulver og tilsættes væske til at lave sennep.

Identifikation

Gul sennep kommer fra frø af den hvide--kaldes gule--sennep plante (Sinapis alba). Du kan også dyrke brun sennep (Brassica juncea) eller sort sennep (Brassica nigra) for en mere skarp sennep.

Voksende

Det tager tre til seks måneder for en sennep plante til at vokse og form frø, der udvikler sig i en seedpod, der forvandler fra grøn til tan når frøene er klar til høst. Bælgene er tørret og forsigtigt knust for at frigøre frø, hvorefter frø kan gemmes hele eller formalede til et pulver til umiddelbar brug.

Forberedelse

Når sennep frø er næsten helt tørre, kan de sikkert gemt eller malet til et fint pulver sælges som tør sennep. Tør sennep er blandet med vand, eddike eller en anden væske bliver slags sennep, at du nyder din hamburgere eller hotdogs. Urter og andre smagsstoffer kan tilføjes med væsker for ekstra smag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com