Spiser Mule Deer stedsegrønne planter om vinteren?

August 13

Spiser Mule Deer stedsegrønne planter om vinteren?

Mule deer er big-kødelig, kæmpe-eared, små-tailed hjorte af North American West, Bebo store dele af Great Plains, Rocky Mountains, Great Basin, Colorado plateauet, Columbia Plateau og østlige fronter kaskader og Sierra Nevada. Mens hvide - tailed hjorte favoriserer dybe skove, sumpe, krat og enge, mule deer er for det meste et bæst af åbent land: plains, ørkener, pine savanne og åbne mountain woodlands. Dens geografi indebærer ofte strenge vintre med hård vind og tunge sne, under hvilke stedsegrønne gennemse er ofte et kritisk overlevelse har brug for.

Kost

Mule deer, som deres mindre-eared slægtninge whitetails, er browsere meget af tiden, rettet mod de blade og woody dele af buske og træer. Dette gælder især om vinteren. De vil imidlertid let græsser forbs og græs i den varme sæson. På samme måde, hvide - tailed hjorte tendens til at fodre stærkt på kviste og bark sent efterår og vinter, mens mellem forår og tidlige efterår kan de koncentrere sig om græs, blade og mast.

Vinter gennemse

Afhængigt af området Vælg mule deer ofte sådan woody stedsegrønne gennemse som sagebrush, enebær, curl-blad mountain mahogni, ceanothus, saltbush, bitterbrush, rabbitbrush eller manzanita, når sne nægte dem let adgang til andre foderplanter. Den brede distribution af sagebrush i vestlige provinser som Great Basin og Columbia Plateau gør det af afgørende betydning for overvintrende muldyr hjorte. De kan nippe på nåletræer som douglas graner i løbet af denne tid, så godt. De bestemt ikke begrænser sig til stedsegrønne planter, men de kviste og bark af løvfældende arter såsom skælven aspen så godt.

Andre fordele

Stedsegrønne buske og træer giver yderligere fordel at mule deer om vinteren i form af termisk dækning. Især i bjergrige områder – og meget af deres geografiske rækkevidde er bjergrige-rådyr migrere bagside i løbet af efteråret at undgå de tunge sne i det høje land, overvintre i lavere højder. Nåletræer som enebær og pinyon pine tilbud ly fra bidende kold og stiv vind, ligesom i sommer, de og andre buske og træer, som vilde blommer og sumac, støbt svalende skygge i varmen middag og eftermiddag.

Management overvejelser

Dyreliv ledere betaler meget opmærksom på kvaliteten af vinteren vifte når de overvejer sundhed af mule-rådyr befolkninger. Selv i bedste omstændigheder, hjorte i mange områder overleve på ernæringsmæssigt mangelfuld kost i løbet af vinteren: de er særligt sårbare over for usædvanligt hårde kolde sæsoner. En undersøgelse af tre hovdyr vinteren habitat præferencer i Wyoming, skrevet i en 1987 bind af "Great Basin naturforsker," viste mule deer især bundet til landskaber af lavvandede sne og rigelig sagebrush (mens elk fast til højere kamme med minimal sne ophobning, og moose favoriserede vandløbsnære områder og andre steder med rigeligt Gennemse).


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com