Hvordan at slippe af mug lugt i tøj

August 13

Hvordan at slippe af mug lugt i tøj

Meldug kan manifestere sig på tøj til en række årsager. Hvis tøjet er tørret forkert, tilbage i et fugtigt eller vådt miljø eller placeret i nærheden af andre mug sporer, kan de blive påvirket. Selv når du tager skridt til at fjerne overflade meldug, kan muggen, ubehagelig lugt forblive på grund af mikroskopiske rester.

Instruktioner

•Sæt et par gummi handsker på hænderne og undersøge grundigt dit tøj for enhver synlig skimmel, der kan forblive. Hvis du bemærker en grå eller grønlig misfarvning, angivet af en pastaagtige væske (aktive meldug) eller tyk pulver (inaktive meldug), ledsaget af en muggen lugt, skal du fjerne denne første. Tag artikler uden for og brug en blød klud til at tørre væk som meget overflade mug som muligt.

•Soak en ren svamp i citronsaft og krat beklædning til at dæmpe beklædningsgenstanden hele indre og ydre overflade. Hvis du bemærker synlig skimmel pletter, krat hæld et par dråber citronsaft direkte fra flasken på pletterne og skrub kraftigt.

•Sprinkle salt langs hele overfladen eller hver artikel og sted i solen for at tørre. Den kemiske kombination af citronsyre og natrium klorid fra citronsaft og salt vil henholdsvis bidrage til at besejre selv de mest genstridige dvælende mug sporer uden at ødelægge dine tekstiler, ifølge en rapport fra University of Georgia kollegiet af familie og forbruger videnskaber.

•Rinse hver artikel grundigt ved hjælp af de hotteste vand sikkert for stof i tøjet. Sørg for at fjerne alle resterende salt.

•Sæt tøjet i vaskemaskine og tilsæt 1/4 kop destilleret eddike med din standard vaskemidler. Vask ved hjælp af din almindelige indstillinger og placere hver artikel i solen for at tørre. Sørg for, at tøjet er helt tør inden inde. Selv svag fugt kan tillade sporer at forblive.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com